Oana Roman reacţionează după ce Mihaela Rădulescu i-a zis unei concurente că e grasă

Fiica fostului premier Petre Roman îi ia apărarea vedetei TV. Ea consideră că Mihaela şi-a jucat bine rolul şi a făcut audienţă, îndeplinind-şi obiectivul.

Trăim într-o ţară în care decenţa şi bunul simţ practic dispar! Oana Roman
"Am văzut pe Facebook o mare agitaţie şi polemică legate de afirmaţiile Mihaelei Rădulescu la «Românii au talent»! Momentul l-am văzut şi eu! Nu-mi dau cu părerea, nu mă pricep şi nu fac eu mai multă polemică decât e deja. Am o singură nedumerire. Toata lumea o înfierează, pentru că a spus unei fete că e grasă! O fată care făcea gimnastică! Eu nu fac gimnastică, nu sunt fotomodel şi n-am pretins niciodată a fi vreun model sau ceva de genul ăsta! Şi totuşi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic în emisiuni de mare audienţă, în ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine în termenii cei mai urâţi posibili! Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză, etc etc, mă jignesc în cele mai degradante şi urâte moduri şi nimeni nu se scandalizează, nimeni nu îi înfierează, nimeni nu discută şi nu pare a fi deranjat", a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

"Sunt prezentată ca o anomalie, ca un monstru, deşi sunt om şi de curând mamă! Mie mi se pare că asta sună a ipocrizie! Mihaela a spus ceva, nu foarte dur până la urmă, şi e pusă la zid...
iar nişte golani, mârlani şi nesimţiţi mă jignesc pe mine, o femeie normală, şi nimeni nu are nimic de comentat! Da, sunt subiectivă, e normal... dar dacă e să ne scandalizam şi să fim doritori de decenţă şi dreptate hai să fim aşa până la capăt! Mihaela a căutat polemică pentru că aşa e jocul şi rezultatele sunt cele aşteptate.... provocarea ei a mers şi şi-a atins scopul!"
, a adăugat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod