Dana Rogoz i-a luat moțul băieţelului: Ce a ales Vlad de pe tavă

Fiul vedetei a împlinit un an pe data de 1 martie. Invitaţii prezenţi la petrecere au putut vedea ce obiecte i-au atras interesul.

Ada Condeescu, Adela Popescu, Andreea Esca şi Laura Cosoi s-au numărat printre invitatele Danei la petrecerea la care micuţul Vlăduț a fost în centrul atenţiei.

"Am aşezat pe tavă următoarele: stilou, carte, pensulă, foarfecă, stetoscop, microfon, busolă, icoană, mască, beţe de toboşar, papion, şurubelniţă, un USB stick, chenar şi bani. Am uitat să aşez, deşi îmi propusesem, verigheta lui Radu şi nişte chei. Pentru fiecare obiect ales aveam desigur câte o justificare, adică o meserie căreia să i se potrivească“
, a povestit Dana Rogoz pe blogul său."Primul obiect, pe care l-a ales fără ezitare, a fost: ŞURUBELNIŢĂ.

Al doilea obiect, pentru care a analizat mai atent tăviţă, a fost: STETOSCOPUL. Înainte să îl aleagă pe al treilea, s-a îndreptat către pensulă, dar naşa Adela a mişcat fără să vrea tava exact în acel moment, iar Vlad s-a răzgândit. Deci, ce să mai, naşa a stat în calea pictorului! Aşa că al treilea obiect ales a fost: MASCA", a adăugat vedeta.

 

Foto: danarogoz.one.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 19 Mar 2015, 06:57
    Oferta de munca

    Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dia_bacs@yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod