Oana Roman, despre medicul care a operat-o: "Nicio femeie să nu mai aibă de suferit din cauza lui"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Mai 2014
După ce a născut, vedeta a stat mai mult în spital şi a suferit mai multe operații, din cauza unor complicații survenite în urma nașterii prin cezariană. Problemele de sănătate au împiedicat-o să-și alăpteze fetița, iar Oana încă mai așteaptă o explicație de la medicul care i-a greșit intervențiile chirurgicale.

Problemele de sănătate au împiedicat-o să-și alăpteze fetița, iar Oana încă mai așteaptă o explicație de la medicul care i-a greșit intervențiile chirurgicale.

"Dragii mei, am primit multe mesaje de multe persoane care mă întreabă detalii despre operaţiile şi complicaţiile pe care le-am avut! Mulţi îmi povestesc că au trecut prin situaţii asemănătoare, alţii îmi spun că au avut probleme cu doctorul ginecolog care m-a operat pe mine, alţii mă întreabă de ce am născut în privat, neînţelegând că spitalul la care am născut NU are nici o implicare în problemele mele, deoarece eu am ales să nasc cu doctorul meu care vine de la un spital de stat şi care a venit cu echipa lui!", a explicat Oana pe pagina sa de Facebook.

"Acest doctor cu care eu am sperat să am o discuţie faţă în faţă şi care să mă caute măcar să-mi dea o explicaţie, să se justifice sau nu, pentru situaţia în care m-a adus, nu a mai dat nici un semn şi nu a încercat un dialog cu mine deşi eu am spus public că aştept să discut cu el înainte să iau orice măsuri în ceea ce îl priveşte! În acelaşi timp vreau ca nici o altă femeie să nu mai aibă de suferit din cauza lui, drept care, deşi încă mă recuperez şi fizic dar mai ales psihic...

o să vă povestesc, zilele următoare cât se poate de clar exact ce mi s-a întâmplat, încercând să aflu dacă este vorba de malpraxis, de neglijenţă, de nepăsare sau dacă există vreun alt motiv pentru care eu am trecut prin ceea ce am trecut!", a mai scris Oana.

Oana Roman a născut în februarie o fetiţă perfect sănătoasă. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital.
Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că operaţia de cezariană a fost urmată repede de complicaţii. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost faptul că tăietura nu se cicatriza și sângera.

Oana a fost operată, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.

Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria. Cea de-a treia intervenție a durat mai mult decât se aşteptau toţi. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie, relatează Libertatea.

Vedeta a stat zece zile în spital, dintre care patru în secţia de Reanimare. Problemele de sănătate au împiedicat-o pe Oana să-și alăpteze fetiţa şi, din păcate, seria intervenţiilor chirurgicale nu se va opri aici. Ea va trebui să meargă din nou la doctor, pentru o altă operaţie.

Oana Roman a povestit în emisiunea "Agentul VIP" cât de greu i-a fost: "M-am trezit la reanimare, plină de tuburi şi de sonde şi de branule...
şi de tot felul de lucruri. M-am bucurat că sunt vie. Doctorul nu ştia 100% ce este acolo până în momentul în care a deschis să vadă. Să stai patru zile în Reanimare nu e simplu. Patru zile şi patru nopţi am văzut un perete. Nu era aer curat, nu se deschid geamurile la Reanimare. Mi se dădeau permanent anestezice foarte puternice. Aproape o săptămână nu mi-am văzut fiica"
, a spus vedeta.

Cu tristeţe, ea a fost nevoită să accepte că n-ar mai putea face un copil. "Nu ştiu dacă mai pot să fac copii. Trebuie să treacă doi ani, iar ginecologul care mă va opera va trebui să fie asistat de medicul care mi-a făcut acum operaţia. Trebuie să am curajul să mai încerc să fac asta", a dezvăluit Oana Roman în emisiunea amintită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod