Oana Lis, mărturisire dureroasă despre Viorel: "Vrea să mă vadă înainte să moară"

Soţia fostului edil al Capitalei a mărturisit că din cauza problemelor a fost nevoită să apeleze la psiholog.
Problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis au adus-o pe Oana într-o situație-limită. Vedeta a vorbit în emisiunea "La Măruţă" despre perioada dificilă pe care o traversează acum și a spus că suferă foarte mult pentru că nu are pe nimeni lângă ea.

"Mi-e greu să vorbesc despre asta. M-au afectat problemele de sănătate ale lui Viorel. Nu mă mai regăsesc în nimic. Eu sunt singură şi nu am pe nimeni. Viorel era sprijinul meu, era omul căruia îi spun orice", a mărturisit Oana. "Merg la psiholog pentru că e greu cu un om care vorbeşte despre moarte. Am doar două prietene care-mi sunt alături, în rest nu este nimeni lângă mine", a mai spus ea.

Oana a relatat un moment dureros prin care a trecut marţi seară, când Viorel Lis s-a simţit foarte rău. "Aseară, m-a strigat pentru că se simţea rău şi mi-a spus că-i era frică să nu moară şi nu o să mă mai vadă", a povestit ea.

"Nu mai rezist mult aşa. Am nevoie de o vorbă bună, de o îmbrăţişare, de alinare. Nu vreau bani sau lucruri materiale. Am nevoie de oameni lângă mine", a mai spus Oana în emisiunea realizată de Cătălin Măruţă.

Viorel Lis, în vârstă de 68 de ani, şi Oana Lis, în vârstă de 33 de ani, s-au cunoscut în urmă cu 14 ani. La momentul respectiv, Oana era studentă şi a mers în practică la Primăria Capitalei, unde Lis era edil şef. Viorel Lis a fost primar al Capitalei în perioada 1997 - 2000.

Cei doi s-au căsătorit civil în 2009 și s-au cununat religios în 2011. Ei au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, apetenţa lor pentru apariţiile publice nonconformiste fiind de notorietate.

În septembrie anul trecut, Oana Lis a depus, la Judecătoria sectorului 2 Bucureşti, o acţiune în care cerea divorţul. "Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare", declara avocatul Oanei, Bogdan Bărbuceanu.

"Sunt de la 19 ani cu el. Mi-a zis fosta lui nevastă că este gagicar. Când eram la începutul relaţiei, el se mai întâlnea şi cu alte fete. El îmi făcea şi glume cică să facem sex în trei. El când merge pe stradă mereu se uită după femei, eu nu-mi permit să mă uit după bărbaţi", a declarat atunci Oana Lis.

Totodată, Oana Lis anunțase că dorea ca după pronunţarea divorţului să revină la numele anterior căsătoriei, respectiv Oana Ungureanu. Ea a renunțat, însă, la cererea de divorț.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Noiembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ghici ? pe 15 Nov 2013, 21:24
    Ghici ?

    Daca n-ar fi fost sotia ex-edilului, nu ar fi aflat multa lume ca e singura, nu-i asa ? De ce a renuntat la divort ? Doar ca "Aseară, m-a strigat pentru că se simţea rău şi mi-a spus că-i era frică să nu moară şi nu o să mă mai vadă" ? ! ? ! ? !

    0
    0

  • Ellias pe 14 Nov 2013, 23:56
    Mi-ar fii jena

    sa spun in fata lumii, ca am nevoie de "imbratisari"...sau ca ca ea se simte singura: pai cine te-a pus sa te mariti cu tata-to? Daca nu te uitai dupa bani, atunci de ce nu l-ai lasat sa se incurce cu una de anii lui: acum nu te mai simteai "singura". De tot rasul. Lasa omul ala sa moara linistit si nu te mai da in spectacol pe la televiziuni ca esti penibila. Mergi si munceste, ca atunci nu ai sa te mai simti "singura'

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod