Oana Cuzino a ales: rămâne la Pro TV

Vedeta a renunțat la postul de director editorial al revistei CSID, după ce conducerea Pro TV a pus-o să aleagă între televiziune și firma lui Adrian Sârbu.
Revista Ce se întâmplă doctore – CSID a apărut pe piață, în aceste zile, fără Oana Cuzino, numele de care era legată publicația din portofoliul Mediafax Group, informează Paginademedia.ro.

Oana Cuzino, care realizează o emisiune cu același nume la Pro TV, era director editorial al revistei și semna un editorial în publicația Mediafax Group, companie deținută de Adrian Sârbu.

Orlando Nicoară, director general Mediafax Group, a declarat că despărțirea s-a făcut "de comun acord" și că revista "merge mai departe": "De Oana Cuzino ne-am despărțit de comun acord.
Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-șef. Momentan nu avem un alt director editorial."


Portofoliul Mediafax Group include și revista The One, condusă, ca director editorial, de Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV. Andreea Esca a declarat că, în prezent, lucrează intens la numărul aniversar al publicației: "Noi împlinim 10 ani luna viitoare și suntem în plin proces de editare a revistei aniversare. Va fi un număr special. Pregătim și o petrecere cu această ocazie", a spus Andreea pentru paginademedia.ro.

Vedeta a vorbit și despre "ultimatumul" impus de conducerea Pro TV.
"Nu a existat niciun fel de discuție cu nimeni pe această temă. Probabil și datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurență pentru ceea ce fac eu în cadrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere", a explicat ea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod