Noua oferta de creditare de la Millennium Bank

4 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Noua oferta de creditare de la Millennium Bank

Millennium Bank a lansat o noua oferta de credite ipotecare si credite de nevoi personale cu ipoteca. Structura de costuri pentru ambele tipuri de produse este transparenta, fara comisioane ascunse, singurul comision fiind cel de acordare, de maximum 2%. Clientii beneficiaza acum de gratuitate in ceea ce priveste comisioanele de analiza, de administrare si de rambursare anticipata.

Jose Toscano, director general al Millennium Bank Romania, a declarat: "Aceasta noua oferta a Millennium Bank este adaptata nevoilor actuale ale clientilor si se concentreaza pe mentinerea unui grad inalt de transparenta si pe utilizarea avantajului de a fi o banca flexibila, capabila sa-si ajusteze constant produsele si serviciile in functie de evolutia pietei.".

Creditul Ipotecar de la Millennium Bank se acorda pe o perioada de pana la 30 de ani.
Finantarea poate ajunge pana la 70% din valoarea locuintei achizitionate si poate fi de maximum 300.000 de euro (sau echivalentul in lei).

Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca ofera 65% din valoarea imobilului ipotecat si poate ajunge la maximum 150.000 de euro (sau echivalentul in lei). Imobilul ipotecat poate fi proprietatea solicitantului de credit sau a unei terte parti. Perioada de rambursare a Creditului de Nevoi Personale cu Ipoteca este de pana la 20 de ani.

In ceea ce priveste sursele de venituri, Millennium Bank accepta: salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, venituri din participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activitati independente, pensii, venituri obtinute in strainatate, diurne, diurne navigatori.


Banca permite maximum doi co-debitori (sot/sotie, partener, parinti, socri, copii, frati/ surori, cumnati/cumnate). Clientii beneficiaza de asigurare de viata oferita gratuit de catre banca la achizitionarea unui Credit Ipotecar sau a unui Credit de Nevoi Personale cu Ipoteca.

Dobanda pentru cele doua produse este variabila si este actualizata la fiecare trei luni, in functie de evolutia indicatorilor EURIBOR/ROBOR la trei luni.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod