"Weekend-ul Seductiei", la Baneasa Shopping City

4 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
In perioada 7-8 martie, la Baneasa Shopping City va avea loc evenimentul "Weekend-ul Seductiei", dedicat tuturor femeilor, dar si tuturor iubitorilor de tango, fiind sub egida spectacolului "Tango Seduccion", ce va avea loc in data de 1 aprilie, la Sala Palatului. MC-ul acestui eveniment va fi Dan Ghita, cel care a prezentat, printre altele, Cupa Romaniei si Campionatul National de Dans Sportiv.

Atat sambata, cat si duminica, intre 16.00 si 19.00, perechi de dansatori profesionisti ai "Studioului de dans Mihai Petre si Elwira Duda" vor face demonstratii de tango. Vizitatorii mallului doritori sa ia lectii de dans sub indrumarea unor profesionisti, pot deveni, pentru cateva minute, partenerii instructorilor, campioni la dans sportiv.

Mai mult decat atat, pe 1 aprilie, incepand cu orele 20.00, la Sala Palatului, tangoul va fi la el acasa: Gustavo Russo si alti 20 de artisti aduc in Romania spectacolul "Tango Seduccion", care prezinta istoria tangoului argentinian de la inceputurile sale si pana in prezent. Este un spectacol creat si regizat de Gustavo Russo, el fiind si "leading dancer" al acestui show unic in lume, care a facut deja furori in Paris, New York, Tel Aviv, Tokio si alte capitale.


Gustavo Russo este un celebru dansator de tango argentinian, care a sustinut spectacole pe scenele din intreaga lume (America Latina, SUA, Europa, Japonia). Russo este fondatorul companiei argentiniene de tango Tango Seduccion, aducand in echipa cei mai buni si premiati dansatori ai stilului.

Printre profesionistii care lucreaza alaturi de Gustavo Russo, exista nume care s-au remarcat la Hollywood (Ariel Perez, in "Evita") sau in musicaluri (Samantha Garcia, in "Les Miserables", "Cats", "Miss Saigon" si "Jesus Christ Superstar").
De asemenea, Gustavo Russo a lucrat si cu personalitati celebre, cum ar fi dansatoarea de tango Esther Garabali sau muzicianul Julio Iglesias.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod