Concerte si teatru, la mijloc de saptamana

Este miercuri si ne apropiem, cu pasi repezi si siguri, de weekend. Iti propun sa mergi la un concert cu muzica sarbeasca, sa vezi, impreuna cu micutul tau, o piesa de teatru, iar apoi sa participi la un concert U2 de senzatie. Iata recomandarile mele pentru miercuri, 4 martie:
Este miercuri si ne apropiem, cu pasi repezi si siguri, de weekend. Iti propun sa mergi la un concert cu muzica sarbeasca, sa vezi, impreuna cu micutul tau, o piesa de teatru, iar apoi un concert U2 de senzatie. Iata recomandarile mele pentru miercuri, 4 martie:  

Muzica sarbeasca la Sala Palatului


Participanti la coloana sonora a unor filme ca "Underground" sau "Arizona Dream", Boban Markovic si Orchestra vor aduce muzica sarbeasca pe scena Salii Palatului, incepand cu ora 20.00.

Biletele costa in jur de 100 de lei si sunt puse in vanzare online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, la magazinele Muzica, Diverta, Germanos si Carrefour Voiaj si la Sala Palatului.

Pret/bilet:
  • Categoria 1: 150 lei;
  • Categoria 2: 120 lei;
  • Categoria 3: 100 lei;
  • Categoria 4: 80 lei.

In deschidere va canta Relu Balkan.


"Mica Sirena", pentru copilul tau


Delicata poveste a fost dramatizata de scriitorul Alexandru Andy Kessler si l-a inspirat creator pe talentatul compozitor H. Malineanu. Din aceasta colaborare a rezultat un admirabil pretext literar-muzical pentru un spectacol fermecator, plin de poezie... si intr-o mare masura si de umor!

Regizoarea a punctat scene si replici cu accente firesti de umor fin si a intregit actiunea cu mijloacele semnificative ale teatrului pentru copii. Montarea se defineste printr-un decupaj sigur, cu o buna conducere a actiunii, evitandu-se falsul patetism si o atitudine pronuntat educativa.

Decorul propus de Stefan Parvulescu este construit din linii simple cu un inspirat acord coloristic, oferind generoase spatii de joc. Costumele (realizate de Elena Timonu) au incercat si ele sa defineasca personajele, iar comentariul muzical, semnat de H.Malineanu, deloc ostentativ, ritmeaza si rimeaza cu actiunea, aducand un suport discret pentru cantece, versuri, replici. 10:00

Locatie: Palatul National al Copiilor;
Ora: 10.00;
Regia: Olimpia Aghir;
Distributia: Paula Sorescu-Lucian, Annemary Ziegler, Cristian Nicolaie, Vasile Menzel, Silvana Ionescu, Robert Radoveneanu si Bogdan Nita;
Pret bilete: 6,825 lei si 5,75 lei (grupuri organizate).

Concert U2 3D


Prima filmare oficiala in 3D HD din lume a fost cea a unui concert U2 la care au luat parte peste 90.000 de oameni. Imaginile 3D au fost captate in timpul turneului mondial al formatiei U2 - sub numele de "Vertigo".

Durata: 85 minute;
Locatie: Movieplex - Bd. Timisoara, nr. 26, sector 6, Sala 11;
Ruleaza intre orele: 12.45, 14.45, 16.45, 18.45, 20.45 si 22:45;
Pret bilet: 26 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod