Nicoleta Luciu şi-a pus extensii

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2013
Vedeta a dorit să facă o schimbare de look înainte de nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, mai ales că ea va fi nașă la acest eveniment.
Dornică să încerce lucruri noi, Nicoleta și-a pus extensii de păr şi şi-a întrebat admiratorii ce părere au despre schimbarea pe care a făcut-o. 

"Am încercat nişte extensii. Ce părere aveţi, vă place?", a scris Luciu pe pagina sa de Facebook.
 
Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie, în fața ofițerului Stării Civile de la Primăria Sectorului 3 al Capitalei. Pregătirile pentru nunta ce va avea loc pe 29 septembrie au intrat pe ultima sută de metri, iar Bianca și Victor se ocupă acum de ultimele detalii.  
 
 
 
 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alex pe 24 Sep 2013, 16:06
  nicoleta si bianca

  este dezgustator cit de superficiali sint rominii si posturile de televiziune si ziarele sa continue sa publice viata si amanunte fara importanta din viata unor oameni fara importanta. grow up and find better subjects, from the life of REAL PEOPLE,or day by day life in Romania who needs HELP!!!

  2
  1

 • ALTA ANOREXICA pe 24 Sep 2013, 08:59
  NICOLETA LUCIU

  ALTA ANOREXICA......CONCUREZI CU FINA PENTRU CEL MAI BUN LOC IN ANOREXIE??? TI-AI MAI PUS SI EXTENSII...MARE KK, VREI SA FACI DANSUL DIN BURIC LA NUNTA ..IAR EXTENSIILE SA-TI ACOPERE CELULITA? :))

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod