"Nebuna de Iulia Albu" anunță cum se îmbracă de Halloween

Cam toată lumea mondenă își caută acum o costumație cât mai şocantă pentru apariţii ieşite din comun, în ton cu spiritul sărbătorii americane. Cea mai excentrică vedetă din România a dezvăluit ce planuri are pentru această zi.
Ca de obicei, Iulia Albu are o nouă surpriză. Ea a spus că nu vrea să poarte nicio costumație de Halloween.

"Oare cum se va îmbrăca nebuna de Iulia Albu de Halloween? De câteva zile sunt întrebată cu obstinație CU CE mă voi îmbrăca. Din câte înțeleg există și o listă luuuungă de pariuri pe această temă. Ei bine, aflați că eu NICIODATĂ nu m-am <<deghizat>> de Halloween. Și nici nu voi începe să o fac prea curând", a scris fashion editorul pe pagina sa de Facebook.

"ÎNSĂ... Ținuta mea va fi una totalmente imprevizibilă, ca de obicei, de altfel. Ținuta mea va fi... Well... UNA. Cred că am putea spune că mă voi <<costuma>> în... Iulia Albu”, a mai scris ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 31 Oct 2014, 05:56
    nici o surpriza...

    Era de asteptat sa nu-si puna vreun costum,pt ca orice aparitie a ei e "de groaza" Se pare ca scopul vietii ei este sa socheze. I-as recomanda sa se "imbrace "intr-un tomberon,asa cum i s-ar potrivi

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod