Natalia Oreiro a născut un băieţel

Actriţa de telenovele şi cântăreaţa de 34 de ani a născut joi, la Buenos Aires, primul ei copil.

Natalia Oreiro a născut joi primul său copil, un băieţel care a primit numele Merlín Atahualpa Mollo Oreiro, potrivit presei spaniole. Ea a născut prin cezariană, în clinica Los Arcos din Buenos Aires.


Natalia Oreiro este căsătorită cu cântăreţul Ricardo Mollo din 31 decembrie 2001. Ricardo Mollo, în vârstă de 54 de ani, mai are două fete, Martina Aldabel şi María Azul, informează Mediafax.


Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. A început să studieze teatrul la 8 ani, iar la 12 ani a obţinut prima slujbă în domeniul artistic. Până la 16 ani a jucat în zeci de reclame, perioadă în care s-a remarcat şi ca dansatoare şi ca actriţă în telenovele precum "Dulce Ana/ Dulce Ana" şi "Ricos y Famosos".


Anul 1998 i-a adus consacrarea, după ce a fost aleasă în distribuţia filmului "Un argentino en Nueva York". După acest film, a lansat primul său album muzical, intitulat "Natalia Oreiro", single-ul acestui disc - "Cambio dolor" - fiind ales ca melodie de generic a telenovelei "Muneca brava/ Înger sălbatic", în care artista a avut unul dintre rolurile principale.


Natalia Oreiro a fost nominalizată în 1998 şi 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy în Argentina, la secţiunea "cea mai bună actriţă într-un rol principal". Şi-a continuat şi cariera muzicală, lansând în anul 2000 albumul "Tu veneno", iar în 2002 cel de-al treilea său disc - "Turmalina".
Ea a fost şi primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (Latin Grammy 2001, pentru albumul "Tu veneno"). A jucat în numeroase seriale şi telenovele, printre care "Muñeca brava", "El deseo", "Sos mi vida". În 2008-2009, Natalia Oreiro a jucat în "Amanda O", prima telenovelă difuzată atât pe posturi de televiziune din 22 de ţări, cât şi pe internet şi pe telefonul mobil.

În august 2001, Natalia a început o relaţie cu Ricardo Mollo, liderul trupei de rock argentiniene Divididos. La finalul lui decembrie 2001, Natalia Oreiro şi Ricardo Mollo s-au căsătorit în secret pe insula Fernando de Noroña (Brazilia).

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexia pe 18 Apr 2013, 13:33
    LYNCH

    Am citit intr-un supliment TV despre acest film! O sa fie difuzat miercurea de la 20:30, primul episod e saptamana viitoare (24 aprilie), pe Look TV. Sunt foarte curioasa, abia astept, mai ales ca vor fi o gramada de actori invitati speciali in fiecare episod :D

    0
    0

  • oana pe 3 Apr 2013, 12:43
    serial nou

    Cei de la Look TV au anuntat ca or sa difuzeze din 23 Aprilie un serial de comedie cu Natalia Oreiro si Jorge Perrugoria, actorul din filmul Che. Ea o sa interpreteye rolul unei tipa care si-a inscenat moartea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod