Naomi Watts este cea mai "profitabila" actrita de la Hollywood

8 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Naomi Watts este cea mai

Naomi Watts este cea mai profitabila actrita de la Hollywood, aducand cele mai mari incasari pentru studiourile producatoare ale filmelor in care a jucat, potrivit topului realizat de publicatia Forbes, potrivit Mediafax.

Tinand cont de preocuparile tot mai mari ale studiourilor americane de a-si creste profiturile, Forbes.com a alcatuit topul primelor zece actrite care aduc cele mai mare profituri comparativ cu banii investiti in filmele in care joaca.

Naomi Watts s-a situat pe primul loc in acest clasament, analistii considerand ca ea a ajutat studiourile producatoare sa incaseze cate 44 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost platit, pentru cele mai recente trei filme in care a fost distribuita.

Jennifer Connelly, starul din "Blood Diamond" (2006) si "Despre barbati si nu numai..." (2009), s-a situat pe locul al doilea, filmele ei castigand 41 de dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platita.

Locul doi a fost ocupat de Rachel McAdams, cu 30 de dolari pentru fiecare dolar castigat de ea.

Pe locul al patrulea se afla Natalie Portman, urmata de Meryl Streep, Jennifer Aniston (26 dolari la 1 dolar), Halle Berry, Cate Blanchett, Anne Hathaway si Hilary Swank, toate generand profituri de 23 de dolari pentru fiecare dolar cu cat au fost platite.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod