Robbie Williams: "Am fost la un pas de moarte din cauza drogurilor"

de Georgiana Dorobanțu, 8 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Robbie Williams:

Robbie Williams a dezvaluit ca a fost la un pas de o moarte asemanatoare cu cea a lui Michael Jackson, dupa ce a luat un cocktail de pastile si droguri, potrivit thesun.co.uk.

Cocktailul periculos continea si calmantul cunoscut sub denumirea de Vicodin, care a fost gasit si in corpul lui Michael dupa moartea acestuia.

"Luam si cate 20 de pastile de Vicodin pe noapte. Am fost foarte aproape de moarte", a declarat starul britanic. Intr-un interviu acordat publicatiei The Sun, acesta a dezvaluit: "La mometul respectiv, nu-ti pasa daca mori.
Eu cred ca am fost foarte, foarte aproape. Si sincer sa fiu, as fi mers mai departe. Ajungi intr-un punct al dependentei in care nu iti pasa daca traiesti sau mori".

Substantele pe care Robbie a declarat ca le-a consumat au fost ecstasy, cocaina, LSD si heroina.

Robbie, in varsta de 35 de ani, s-a internat intr-un centru de dezintoxicare in ziua in care a implinit 33 de ani, in 2007. Cu toate ca a trecut peste problema drogurilor, acesta a declarat ca nu va uita niciodata iadul prin care a trecut.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod