Naomi Campbell poartă ţinute de 10 dolari

Supermodelul a declarat, recent, pentru revista Harper's Bazaar, că preferă hainele comode şi că, deşi are o garderobă completă cu haine de designer, i s-a întâmplat să poarte şi ţinute care costă zece dolari.

"Îmi plac majoritatea designerilor şi nu port ceva doar dacă este o creaţie a unui designer faimos. Hainele pot să coste şi zece dolari, dacă îmi plac, le cumpăr. Depinde dacă sunt confortabile - pentru mine, acest lucru este foarte important", a spus top-modelul britanic, conform site-ului contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Cu toate acestea, Naomi Campbell, în vârstă de 43 de ani, are propria listă de designeri preferaţi.

"Când merg la studioul TV, port blugi de la AG sau Acne, balerini Alaïa şi un tricou simplu. Mărcile mele preferate sunt Azzedine Alaïa, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Givenchy, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Versace, Marc Jacobs şi Zac Posen", a mai spus celebrul model.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top-modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod