Johnny Depp a dat 100.000 de dolari pe inelul de logodnă

Inelul de logodnă cu diamante, de cinci carate, dăruit de Johnny Depp logodnicei sale, Amber Heard, în ajunul Crăciunului, are o valoare estimată la 100.000 de euro.
La începutul lunii ianuarie, Amber Heard a fost surprinsă de fotografi purtând pe inelarul mâinii stângi un inel cu diamante, pe care încerca, fără prea mare succes, să îl ascundă, conform site-ului femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

Totodată, logodnica actorului american a fost surprinsă purtând inelul de logodnă pe 26 ianuarie, în timpul unui eveniment caritabil din Anherm, California, unde a asistat la un recital al lui Johnny Depp.

"Arată ca un inel de cinci carate.
Dacă piatra încastrată în montura de cinci carate este un diamant alb, în formă ovală, preţul este cuprins între 78.000 şi 100.000 de dolari"
, a declarat expertul în bijuterii Zaven Ghanimian pentru site-ul EOnline.com.

Amber Heard şi Johnny Depp s-au întâlnit prima dată în 2011 la filmările peliculei "Jurnalul unui băutor de rom", dar au început o relaţie abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii, notează Mediafax.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Johnny Depp şi Vaness Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după o relație de 14 ani și după mai multe luni de speculaţii cu privire la destrămarea relaţiei lor.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod