Naomi Campbell, pictorial inspirat de Tina Turner

Vezi cum arată Naomi îmbrăcată şi coafată ca legendara artistă pop.

Naomi Campbell a adoptat într-un pictorial look-ul legendarei cântăreţe pop-rock Tina Turner.

Modelul în vârstă de 41 de ani a apărut în revista V Magazine la doar câteva zile după ce a participat la prezentarea noii colecţii Roberto Cavalli de la Milano, notează cotidianul britanic Daily Mail. Pictorialul a fost realizat pentru a o omagia pe cântăreaţa ajunsă la vârsta de 72 de ani.

Fotografiile au fost realizate de Daniele Duella şi Iango Henzi, iar vestimentaţia din pictorial este asemănătoare cu cea din concertele Tinei. Ţinutele sunt semnate de designeri celebri, precum Marc Jacobs, Ralph Lauren sau Versace.

La 41 de ani, Naomi Campbell se menţine într-o formă fizică de invidiat. Modelul a mărturisit într-o emisiune a lui Oprah din 2009 că ţine o cură de detoxifiere cu un cocteil realizat din sirop de arţar, un anumit tip de ardei iute, suc de lămâie şi apă, relatează agenţia Mediafax.

"Încerc să fac asta de trei ori pe an. Cea mai lungă durată a curei a fost de 18 zile. Este bine să îţi cureţi corpul din când în când", a declarat atunci modelul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod