Alejandro, ex-Mandinga: "Mi-am pierdut virginitatea la 13 ani"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
Fostul solist al trupei Mandinga crede că şi-a început viaţa sexuală prea... târziu.
Fostul solist al trupei Maninga crede că şi-a început viaţa sexuală prea... târziu.

Alejandro, cubanezul care a topit inima multor femei, a povestit că şi-a pierdut virginitatea la 13 ani. Chiar şi aşa lui i se pare că a făcut acest pas destul de târziu, scrie ziarul Click.

"Nu sunt cel mai romantic tip de om, dar sunt cam 50%. Mi-am pierdut virginitatea la 13 ani. Mi-a plăcut mult. Nu-mi dau seama de ce am început aşa târziu"
, a declarat artistul pentru Zeus TV.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 17 Mar 2012, 14:34
    :)))

    ATENTIE!! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere:http://signup.wazzub.info/?lrRef=64f1c5c5

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod