Naomi Campbell a dat afară din sală o jurnalistă

Supermodelul britanic, renumit pentru temperamentul pătimaş, a întrerupt brusc un interviu şi a dat-o afară din sală pe o jurnalistă care i-a adresat o întrebare personală.
Modelul britanic acorda acel interviu unei jurnaliste de la publicaţia săptămânală Radio Times pentru a-şi promova noul sezon al emisiunii sale de televiziune "The Face", un reality-show inspirat din universul modei, însă a decis să întrerupă brusc acel interviu în momentul în care i-a fost adresată o întrebare care s-a îndepărtat de subiectele de discuţie convenite în prealabil, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Jurnalista Kirsty Lang afirmă că acel interviu, care ar fi trebuit să dureze 30 de minute, a fost întrerupt după doar 17 minute, atunci când i-a adresat temperamentalei Naomi Campbell o întrebare despre fostul ei iubit, miliardarul rus Vladislav Doronin.

"Înainte să apuc să pronunţ jumătate din întrebare, ea m-a întrerupt brusc, întinzând mâna ca un poliţist care opreşte traficul.
Cei doi angajaţi din echipa ei de PR (Public Relations) care stăteau în colţul sălii au sărit imediat în picioare şi m-au condus imediat spre uşă. Interviul meu se terminase"
, a scris jurnalista britanică.

Un mesaj postat pe site-ul publicaţiei Radio Times descrie acel interviu ca fiind unul "problematic", oferind cititorilor următoarea explicaţie: "Deşi ni se acordase un interval de o jumătate de oră pentru a realiza un interviu cu celebrul supermodel iute la mânie, interviul nostru a fost întrerupt după 17 minute pentru că reporterul nostru a încercat să îi pună o întrebare incomodă".

Naomi Campbell este celebră pentru comportamentul ei violent, de-a lungul anilor, şi a fost dată în judecată de mai multe ori pentru agresarea şi vătămarea unor persoane, notează agenția Mediafax.

Naomi s-a despărţit de iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, în primăvara acestui an, după o relaţie care a început în 2008.

Naomi Campbell şi Vladislav Doronin, care deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro şi este supranumit "Donald Trump al Moscovei", s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2008.
Celebrul top-model britanic, care nu a fost niciodată căsătorită, a avut de-a lungul anilor relaţii cu o serie de bărbaţi celebri, precum pugilistul Mike Tyson, actorul Robert De Niro, basistul trupei U2, Adam Clayton, dansatorul Joaquín Cortés şi magnatul italian din Formula 1 Flavio Briatore.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod