Cove se însoară pentru a doua oară

Gabriel Coveşeanu se va căsători pentru a doua oară pe 26 octombrie. El a povestit cum a cunoscut-o pe iubita lui, Florentina.
 
"Ne-am cunoscut în urmă cu șase ani, la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una, alta. Am luat-o așa cu pasi timizi și totul a decurs de la sine", a mărturisit fostul asistent al Andreei Marin în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D. 
 
 

"Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. De abia așteptăm să ne unim destinele. Vrem o familie, dar vrem și copii", a spus Cove.
 
 

El a povestit cum a cerut-o de soție pe Florentina: "Am cerut-o de soție exact în locul în care ne-am cunoscut acum șase ani, se întâmpla la o petrecere la Palatul Mogoșoaia. Am cerut-o de nevastă în același loc. Seara, pe malul apei; nu se aștepta, veneam de la o întâlnire cu niște prieteni, brusc am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. Am cucerit-o cu farmecul meu irezistibil!".
 
 

Gabriel Coveșeanu a dezvăluit că luna de miere o vor petrece în ianuarie într-un loc rupt din Rai, unde e cald când la noi este iarnă - Bali.
 
 
Foto: Mediafax / wowbiz.ro 


 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod