Ryan Gosling, Emma Stone

Musicalul „La La Land“, marele învingător al Globurilor de Aur. Lista completă a premiilor

Musicalul ”La La Land” a câştigat un număr record de trofee - şapte - în noaptea de luni spre duminică, la Los Angeles, la cea de-a 74-a gală a Globurilor de Aur, un eveniment marcat de numeroase surprize şi de un discurs emoţionant rostit de actriţa Meryl Streep, care a formulat pe scenă un veritabil ”rechizitoriu”, extrem de critic şi de usturător, la adresa lui Donald Trump, preşedintele-ales al Statelor Unite.

A 74-a ediţie a Globurilor de Aur, prezentată de Jimmy Fallon, şi-a încheiat festivităţile, marcată de un discurs aprig al lui Meryl Streep împotriva lui Donald Trump şi a lipsei sale de empatie (şi nu numai), emoţionant prin modul în care a fost transmis şi apelul la o uniune a membrilor industriei cinematografice, alături de presă, indiferent de ţara de origine, sub cupola artei. "Violenţa invită la violenţă. Lipsa de respect, la fel. [...] Transformă-ţi inima rănită cu ajutorul artei", a mai spus ea, citând-o pe una din partenerele sale de scenă, Carrie Fisher.

Scena a aparţinut în mare parte favoritului serii, musical-ul La La Land, ce şi-a transformat toate nominalizările în trofee şi a devenit astfel cel mai premiat film din istoria evenimentului - recordul le-a aparţinut lui One Flew Over the Cuckoo's Nest, în 1975, şi lui Midnight Express, în 1978, relatează Cinemagia.

Actriţa Meryl Streep a fost recompensată cu un trofeu onorific - Cecil B. DeMille Award. Vedeta americană a câştigat opt Globuri de Aur şi a primit de-a lungul anilor un număr record de nominalizări - 30 - la aceste premii.

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, trofee atribuite pe baza voturilor exprimate de reprezentanţii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, a avut loc în noaptea de duminică spre luni la hotelul The Beverly Hilton din Los Angeles.

Cea de-a 74-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur a fost prezentată de Jimmy Fallon.

Lista completă a trofeelor atribuite în cadrul celor 25 de categorii de premii care au fost decernate la gala Globurilor de Aur 2017:

CINEMA:

Cel mai bun film - dramă: ”Moonlight"

Cel mai bun film - comedie/ musical: "La La Land"

Cel mai bun regizor: Damien Chazelle ("La La Land")

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod