MultiSonicFest 2008, la editia a 5-a

Facebook Twitter Comenteaza
MultiSonicFest 2008, la editia a 5-a

Intre 25 si 28 septembrie 2008, la Bucuresti are loc a 5-a editie a MultiSonicFest, unicul festival din Romania dedicat fenomenului fusion.

Muzica, teatru, opera, experimente artistice crossover sunt ofertele acestui eveniment ce va avea loc la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" si in Studioul "Mihail Jora" al Radiodifuziunii Romane, alaturand muzicieni din Spania si Argentina (Ansamblul Sin Red si Alejandro Iglesias Rossi), artistilor romani pasionati de aceasta miscare culturala (Irinel Anghel, Sorin Romanescu, Andrei Kivu, Mihaela Vosganian, Virgil Oprina, Andrei Marcovici).


Patru zile in care "MAGIC - more than music" va fi secretul dezavaluit de organizatori (ARFA in colaborare cu Radio Romania Cultural, Institutul Cervantes si Teatrul National de Opereta) publicului bucurestean dornic de a se bucura de experientele provocatoare ale prezentului.

Deschiderea festivalului va avea loc la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", joi, 25 septembrie, la ora 19.00, cu un spectacol in premiera absoluta, multe surprize, umor si non-conformism incitant.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod