Monica Bîrlădeanu, goală puşcă în casa lui Bobby Păunescu

Omul de afaceri a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare silueta unei femei goale, care pare să fie fosta lui iubită, actriţa Monica Bîrlădeanu.

"Fantomele există. O fantomă de Holloween m-a vizitat în casa mea din Hollywood", a scris Bobby Păunescu pe site-ul de socializare, unde a postat fotografiile de mai sus.

După toate semnalmentele, pare să fie silueta Monicăi Bîrlădeanu, fosta iubită a producătorului şi una dintre cele mai sexy românce.

Chiar dacă imaginile nu sunt foarte clare, afaceristul a avut grijă să se înţeleagă că în ele este fosta lui iubită şi le-a etichetat, relatează cotidianul Libertatea.



Tabloidele se întreabă acum dacă Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu s-au împăcat, deoarece, în luna august a acestui an, actriţa a anunţat că s-a despărţit de iubitul ei.

"Deşi suntem absolut hotăraţi să lucrăm în continuare împreună aşa cum am făcut-o şi până acum, prietenii voştri Monica şi Bobby nu mai formează, din păcate, un cuplu. Ne-am bucura mult dacă aţi trata acest moment cu aceeaşi sensibilitate şi discreţie cu care o face James,fiinţa care înţelege cel mai bine indestructibila noastră comuniune interioară. Mulţumim", a scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Cei doi au recunoscut abia în anul 2004 că formează un cuplu, dar gurile rele spun că Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu erau iubiţi încă din anul 2001. Au lucrat împreună la B1 TV, acolo unde Monica şi-a negociat personal salariul chiar cu Bobby, care era manager general. Mai mult, ea a jucat şi în rolul principal al filmului „Francesca“, regizat tot de Bobby Păunescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod