"Mondenii" revin la Prima TV intr-o noua formula

Facebook Twitter Comenteaza


Din a doua jumatate a lunii septembrie, "Mondenii" revin la Prima TV intr-o noua formula. Angel Popescu se va alatura Mirelei Zeta, lui Mihai Bendeac si Andreei Gramosteanu, intr-un nou sezon. Sub interpretarea celor patru actori vor prinde contur personaje precum: Doroftei, Mitica Dragomir, Mircea Lucescu, fetele de la Indiggo, Mihaela Radulescu, Stefan Banica Jr., Andreea Marin, Consuelo, Adrian Mutu si lista poate continua.

Pe langa nenumaratele glume cu Elena si Traian Basescu, Elena Udrea si Tiganii vor aparea cateva rubrici noi si incitante.
"Acasa la Banel", "Dorobantii sitcom", "Modorcile", "Parodie dupa o secventa celebra din film", "Fetele danseaza" sau "Hapurile cu Vanghelie si perle de vedeta" sunt doar cateva dintre propunerile din acest sezon.

Dupa colaborarea din sezonul trecut, Virgil Iantu va fi din nou invitat special la "Mondenii". De aceasta data, vedeta Prima TV se va interpreta pe sine insusi. Virgil va fi hartuit de Naomi, care vrea cu tot dinadinsul o a doua sansa.
Fie ca este la supermarket, la piscina sau singur in lift, apare  si Naomi, care vrea sa-i demonstreze ca are voce.

Daca vrei sa vezi ce alte surprize ti-au pregatit indragitii actori, urmareste "Mondenii", din 16 septembrie 2008, de la ora 21:00, la Prima TV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod