BCR Open Romania 2008, in direct si in exclusivitate la TVR

Facebook Twitter Comenteaza
BCR Open Romania 2008, in direct si in exclusivitate la TVR

Luni, 8 septembrie, TVR incepe transmisiunile, in direct si in exclusivitate, de la editia din acest an a turneului de tenis BCR Open Romania 2008. Se acorda si in acest an spatii ample partidelor desfasurate la Arenele BNR, unde vor evolua jucatori din top 30 ATP.

Astfel, zilnic, de luni pana vineri, vor putea fi urmarite meciurile turneului la simplu si dublu, in direct de la ora 13:00, la TVR 1 si de la ora 16:30, la TVR 2.

Sambata, 13 septembrie, transmisia de la TVR 1 va incepe la 16:10, cu prima semifinala a competitiei, in timp ce la TVR 2 de la ora 19:00, va putea fi urmarita semifinala a II-a.

Duminica la TVR 1 vor fi transmise in direct cele mai importante doua partide: este vorba despre meciul demonstrativ de la ora 13:00 (sustinut de Ilie Nastase, Andrei Pavel, Mansour Bahrami si Henri Leconte) si de finala turneului ce va fi difuzata incepand cu ora 17:00.

Organizatorii BCR Open Romania 2008 considera ca editia din acest an, cea de-a 13-a, este una cu noroc pentru iubitorii tenisului, care pot urmari evolutiile unor nume cunoscute la nivel mondial: francezul Gilles Simon, numarul 13 mondial, castigatorul editiei din 2007, spaniolul Nicolas Almagro, numarul 14, dar si Paul Henri Mathieu, numarul 27.

Carlos Moya revine si el pe zgura de la Bucuresti, dupa o absenta de cativa ani si, pentru prima oara, fanii il pot vedea la Bucuresti pe Ernests Gulbis, jucatorul din Letonia care a castigat admiratia multor iubitori ai tenisului.


Singurul roman prezent (pana in acest moment) pe tabloul principal este Victor Hanescu, finalistul din 2007 al competitiei de la Bucuresti. De altfel, Victor este prezent si pe afisul turneului, lovind mingea cu o racheta in flacari.

Premiile turneului sunt in valoare totala de 370.000 de Euro, din care castigatorul va primi 59.100 de Euro si 175 de puncte ATP.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod