Lil' Wayne la "Saturday Night Live"

Facebook Twitter Comenteaza
Lil' Wayne la

"Saturday Night Live" revine cu cel de-al 34–lea sezon sambata, 13 septembrie. Show-ul va avea ca invitati speciali doua nume importante ale momentului – Michael Phelps, castigator a opt medalii de aur la Olimpiada de la Beijing, si star-ul hip-hop, Lil’ Wayne.

Michael Phelps is va face debutul actoricesc fiind gazda acestui prim episod Saturday Night Live.

Acestuia i se va alatura tar-ul hip-hop Lil' Wayne care isi va face astfel debutul la acest show de comedie, extrem de indragit peste Ocean.

Cel de-al saselea album al sau, "Tha Carter III", a vandut peste un million de discuri in prima saptamana de la lansare, record detinut pana in acel moment de albumul "The Massacre" al lui 50 Cent.

"Tha Carter III" contine si trei single-uri ce au ajuns in top five: "Lollipop", "A Mili" si "Got Money".
Pe langa debutul extraordinar al CD-ului, Wayne s-a dovedit si un adevarat performer ce a fost de neoprit in 2007. Wayne este o prezenta constanta pe internet, lansandu-si regulat mixuri pe care le ofera gratuit. A fost votat "Man of the Year" de revista GQ in 2007 si a fost numit "Best Star Alive" de revista "Blender" in 2008. "Rolling Stone" aprecia: "cel care s-a autointitulat cel mai tare rapper, ne-a dovedit ca are dreptate".

"Tha Carter III" este disponibil si in Romania in magazinele de specialitate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:18
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod