Silvia (ex-Etno) a semnat contract cu Joey de Alvare

Facebook Twitter Comenteaza
Silvia (ex-Etno) a semnat contract cu Joey de Alvare

Fosta componenta a trupei Etno, Silvia Stanciu, face un nou pas in evolutia activitatii sale profesionale. Abordand un alt gen muzical decat cel cu care ne obisnuisem deja, Silvia, cu numele de scena – "Sylvie", lanseaza un nou proiect solo, pop-dance, sub supravegherea si indrumarea managerului Joey de Alvare.

De curand, cei doi au incheiat un contract de management, prin care Joey de Alvare se va implica personal, atat in derularea proiectelor muzicale, cat si in ceea ce priveste impresarierea, imaginea si promovarea artistei.

"Sunt onorat ca am adaugat inca o voce feminina de calitate, in portofoliul agentiei noastre. Speram ca aceasta colaborare de fie de bun augur si sa ne ridicam la nivelul asteptarilor", declara Joey De Alvare.

In prezent, Sylvie lucreaza la piesele ce vor face parte din primul sau album solo, care se preconizeaza a fi lansat pe piata in primavara anului urmator. Piese incluse pe acest album de debut, in varianta solo, sunt compuse, printre altii, de Laurentiu Duta, Marius Moga, Daniel Alexandrescu.

Si, pentru ca nu putut sa renunte deocamdata la stilul muzical cu care s-a lansat, Sylvie a finalizat de curand, un nou album etno-dance.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raza pe 16 Apr 2009, 12:20
    Sylvie in top

    Videoclip ironic,original realizat de Sylvie,tip comedie,te tavalesti pe jos de ras!Tine-o tot asa Sylvie!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod