Miss Universe 2019: Zozibini Tunzi, cea mai frumoasă femeie din Univers

Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, a fost aleasă Miss Universe 2019 la cea de-a 68-a ediţie a concursului de frumusețe, desfăşurat la Atlanta, în SUA.

Zozibini Tunzi, în vârstă de 26 de ani, s-a impus în faţa concurentei din Puerto Rico şi a celei din Mexic, într-un concurs al cărui juriu a fost format din şapte femei, relatează CNN.

Miss Africa de Sud a fost aplaudată după ultimul ei discurs, o noutate a competiției, în care ea a declarat că va face orice pentru a încuraja tinerele fete să capete încredere în ele.

"Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă", a spus ea.

"Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe astăzi", a adăugat câștigătoarea.


Zozibini Tunzi s-a impus în competiția la care au participat peste 90 de alte candidate. Ea a câştigat cel de-al 68-lea titlu Miss Universe, după Catriona Gray, Miss Filipine, care a obţinut titlul anul trecut.

Celelalte două finaliste au fost Sofía Aragón, Miss Mexic, şi Madison Anderson, Miss Puerto Rico.

Una dintre favoritele la titlu, Miss Filipine, nu s-a calificat în finală.

Miss Myanmar, Swe Zin Htet, a fost, de asemenea, eliminată înainte de ultimul act al competiției. Ea s-a remarcat săptămâna trecută după ce a anunţat că este lesbiană, devenind prima candidată care şi-a recunoscut în mod deschis orientarea sexuală.

Marele premiu al ediției din acest an a concursului Miss Universe a avut o valoarea de aproximativ 250.000 de dolari.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod