Mircea Albulescu lanseaza "Fluture in lesa de aur"

15 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mircea Albulescu lanseaza

Sud-Est Production va invita joi 17 decembrie 2009, ora 11.30, libraria Carturesti Verona, la evenimentul de lansare a colectiei "Mari actori romani". Primul CD din colectie este intitulat "Fluture in lesa de aur" si il are drept protagonist pe Mircea Albulescu.

CD-ul este o piesa de teatru realizata cu ajutorul mijloacelor moderne de sunet, un "one man show", nu un simplu monolog, ci un recital dinamic. "Mari actori romani" este un proiect dedicat artei, o opera fara precedent si reprezinta o colectie de voci si talente inestimabile, emblematice pentru Romania, care au pus amprenta pe istoria teatrului autohton.

Ideea s-a nascut din necesitatea de a pune in valoare cariere remarcabile; de a arata publicului arta romaneasca de calitate.
Proiectul "Mari actori romani" isi propune sa aduca in atentia oamenilor in afara de talentul scenic si latura umana, poate prea putin vazuta, a acestor mari artisti, sa demonstreze ca si in Romania anului 2009 cultura adevarata este respectata si poate vinde. De asemenea, colectia va duce in fata publicului larg o noua forma de exprimare artistica si va arata si celor tineri ce inseamna cu adevarat un mare actor.

"Mi s-a parut un proiect provocator. E ceva ce nici macar nu s-a incercat dupa revolutie.
Cu atat mai putin sa se si fi reusit. Am avut, si sper sa am si pe viitor, norocul de a colabora cu niste Oameni. Cu niste Artisti..Majusculele sunt imperative in acest caz", a declarat Sorin Popescu, General Manager Sud-Est Production.

In colectia "Mari actori romani" sunt si vor fi implicate nume de prim rang ale scenei romanesti. Dupa Mircea Albulescu urmeaza alte nume de calibru ale scenei romanesti. In lucru este discul dedicat maestrului Radu Beligan.

Protagonistul primului CD din colectie, Mircea Albulescu, se declara foarte multumit de aceasta colaborare si de intreaga idee a colectiei.
"Pentru mine cuvantul scris este un supliment de semn. Mi-e frica dintotdeauna si mereu ca atunci cand ne vedem peste scena teatrului sa va fac sa intelegeti cat de mult va iubesc. Si totusi iata ca iubirea mi-a facut cu ochiul cand am intalnit oamenii minunati Enea si Sorin care au pastorit aparitia acestui CD. Le multumesc foarte mult pentru ca mi-au ingaduit sa ma inchin cu onor si dragoste in fata dumneavoastra. Daca n-as fi asa de batran as incheia cu gandul 'pe mereu'... asa ca va spun doar 'pe curand'.
Pe cat mai curand!", a spus marele actor Mircea Albulescu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:33
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod