Mihai Bendeac, o nouă parodie la limita dintre glumă și grotesc

Actorul a postat pe internet o scurtă înregistrare video în care o ironizează pe Conchita Wurst, câștigătoarea finalei Eurovision 2014.

Epilat din cap până-n picioare, încălțat cu sandale cu tocuri înalte şi îmbrăcat cu un costum de baie dintr-o singură piesă, Bendeac s-a rujat și le adresează un mesaj organizatorilor finalei naționale a concursului Eurovision, explicând cum poate câștiga România Eurovisionul: "Vedeţi că insistaţi cu proasta aia de Seling? Pentru la anul sunt toată pregătiă", spune Bendeac pe un ton ironic, în timp ce mestecă gumă zeflemitor. Apoi se întoarce cu spatele la cameră și pleacă în sens opus, exersând un stil de mers de fotomodel, cu fesele epilate la vedere.



Nu este prima înregistrare de acest gen pe care Bendeac o publică pe contul său de Instagram. În februarie, el a găsit de cuviinţă să-i facă urări mamei sale, de ziua ei, într-o ipostază neaşteptată. Complet dezbrăcat, el s-a filmat în timp ce îi transmitea mesajul de "La Mulţi Ani". "Dragă mamă, pentru că azi este ziua ta, aşa m-ai născut, aşa îţi urez La Mulţi Ani!... Şi apropo, mulţumesc, că mi-a fost foarte greu să acopăr ce am aici!", a spus el în mesajul video. Apoi Bendeac se întoarce cu spatele, arătându-şi fundul.



Reacţiile fanilor săi nu au întârziat să apară, mulţi criticându-l pentru această postare.

 

Noua porodie realizată de Bendeac poate fi văzută aici.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod