Mihaela Rădulescu, prima reacţie după ce a fost făcută "bătrână"

Vedeta a reacţionat după ce o studentă la jurnalism a scris pe blog un mesaj dur la adresa ei.

Mihaela Rădulescu a fost personajul principal al primei ediţii a show-ului "Românii au talent". După ce a sărutat un tânăr, şi-a aranjat sânii în faţa camerelor, s-a tăvălit prin făină şi i-a spus fără menajamente unei gimnaste că e prea grasă pentru sportul pe care îl practică, ea a provocat numeroase comentarii în presă şi pe internet, notează ziarul Click!.

Femei supărate, nu vă mai aşteptaţi la iubire şi respect din partea bărbaţilor voştri, dacă vi se pare că, la 45 de ani, o femeie e bătrână şi expirată.
Emanciparea femeilor române e ca autostrada la care visăm
Mihaela Rădulescu
Adriana Şandru, studentă la jurnalism în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti, a scris pe blogul său o scrisoare dură la adresa vedetei TV. "Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la <<Românii au talent>>, simt nevoia să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că eşti penibilă.
Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!"
, i-a transmis tânăra.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Martie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • olteanu danut pe 29 Mar 2015, 15:35
    PSIHOLOGIA

    NU POATE PSIHOLOGIA NICI CU TANCUL SA INTRE IN ROMINIA!

    0
    0

  • Stefan pe 19 Mar 2015, 15:10
    Respect

    Nu am prea multe de zis,doar ca Mihaela Radulescu nu se compara cu Andra. Andra este o doamna,in adevaratul sens al cuvantului

    0
    0

  • VICTOR SIMION pe 19 Mar 2015, 10:18
    Ex doamna M.Radulescu

    MI SE PARE ORIBIL GESTUL REDACTORILOR DE LA PROTV DE A INTRODUCE IN PROGRAM UN PERSONAJ AL CARUI ROL ESTE NUMAI ACELA DE A JIGNI, A MURDARI, A ARUNCA CU GUNOAIE ASUPRA CONCURENTILOR. ESTE DE NE IMAGINAT LA CAT S-A PUTUT COBORA DEMNITATEA ACESTUI POST NUMAI SI NUMAI PENTRU BANI. RUSINE! IAR DOAMNA EPUIZATA DE AVENTURILE VIETII SA NU SE MIRE DE CRITICILE PE CARE LE PRIMESTE FIINDCA , VORBA PROVERBULUI, "CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE"!

    1
    0

  • Admiratoare pe 17 Mar 2015, 14:56
    Replici

    Cred ca domnisoara cu articolul a fost putin cam dura cu Dna Mihaela Radulescu...Sau pur si simplu exprima parerea mai multor presoane care s-au uitat la Romanii au talent si au fost uluiti de reactiile stimabilei Doamne. Greseala Mihaelei nu este că are o anumita varsta ci ca nu stie sa se comporte la varsta frumoasa pe care o are. A arata bine, indiferent de mijloace, nu inseamna sa fii vulgara, sa te comporti trivial...Oricum, vorba Doamnei Mihaela, mai avem multe de invatat in frunte cu Ea. Mult succes in continuare, Dna Mihaela! Daca n-ati fi dumneavoastra, nu am avea ce vedea la Romanii au talent...

    0
    2

  • kiki pe 16 Mar 2015, 17:07
    adevaruri

    Din pacate,Radulescu ,orbita de ultima dragoste experimentata,si de atata atentie din partea presei,si de lumea in care se invarte tot propulsata de barbati,nu intelege exact ce-i mai important: nu ca ar fi batrana la 45 de ani,ci ca are o varsta cand ar fi trebuit sa aiba o profesie,o meserie,sa traiasca de pe urma unor proiecte intelectuale,nu sa tina tabloidele cu fotografii indecente si aventuri nesfarsite... Ar trebui sa stie ca femeile de varsta ei sunt imbatranite nu de invidie pe ea, ci de lipsa fondurilor pt "reparatii" ,intretinere si regim,dar sunt demne,si nu le este frica si rusine de copii si de judecata celor din jur.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod