Mihaela Rădulescu, încă o "aroganță" în Monaco

Vedeta a reuşit să surprindă din nou. Ea a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu "taxiul" special la care a apelat pentru a scăpa de aglomeraţia dintre Nisa şi Monte Carlo.
În fotografie se vede un elicopter, iar Mihaela a scris alături: "Am învins! Și de la Nisa am luat elicopterul (scuzați spatele domnului) - nu săriți, că nu e o fitză - pe ruta Nisa-Monaco, elicopterul și taxi-ul au același preț (120 de euro), doar că mie-mi place să zbor... 7 min, nu să fac o oră, în traficul de vară. Mulțumesc pentru încurajări!"
 
 
 
Mihaela Rădulescu a mai postat recent impresii despre viața pe care o duce în Principat și o imagine cu panorama pe care oa are de la fereastra reședinței sale.
 
"Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger (cântăreaţa e iubita pilotului Lewis Hamilton), aseară au 'făcut valuri' Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, pe yachtul Tag Heur (cei doi sunt ambasadorii acestei mărci de ceasuri), Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic 'cantina' noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână", a scris ea la finele lunii trecute.
 
 

"L-am ratat pe Michael Douglas, adică n-am avut plăcerea să dăm nas în nas, dar venise şi el să asiste la cursă.
Mi-ar fi plăcut să-mi fac o poză cu Alain Delon, e modelul acela ideal de bărbat, cel puţin pentru mine, şi îl admir de-o viaţă. N-am îndrăznit să-l abordez, dar m-am topit uitându-mă la ochii aceia atât de albaştri şi plini de poveşti",
a adăugat vedeta. 
 
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2013
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • montespan pe 25 Iul 2013, 16:43
    raduleasca

    Cam asta e viata Raduleascai. Priveste de pe bacon iahturile milionarilor, citeste in internet cine mai vine si mai pleaca din Monte Carlo, mai schimba o barfa mica, la telefon, cu Otil, mai posteaza in feisbuk ce-a ma aflat de la tv local si de prin ziare... si, uneori, se mai ocupa si de propriul copil. Sa-i pupe mana si tichia lu' Elan, daca nu era el... In alta ordine de idei, ii asteptam si pe nea Vasile din Paris, pe Ioana Carligescu din New York si pe Bebe Bebescu din Londra (romani anonimi stabiliti in locuri celebre) cu postari de genul: "Azi Carla Bruni se plimba pe Rue Faubourg". Sau: "Regina tocmai a urcat scarile palatului, eu cantam cu acordeonul nu departe de domiciliul ei" ...

    2
    0

  • chiritzoi pe 18 Iun 2013, 20:41
    monaco

    alte natiuni n-au atata venin, ca mai trag cu ochiul si pe la altii. sper sa crapati cu totii care vomitati atata rautate; si sper ca mihaela nu se coboara la nivelul vostru sa citeasca comentariile voastre bolnave. bravo, mihaela! go for it!

    2
    3

  • lili pe 16 Iun 2013, 12:32
    lili

    "vulpea care nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri" asta este deviza oamenilor invidiosi si prosti in viata.

    4
    3

  • l pe 16 Iun 2013, 09:43
    pt lili@

    auzi lili m-ai citeste odata ceea ce am scris si nu comenta ca una de la coada vacii pt ca poate au fost in Monaco chiar comentatorii de aici si tu nu sti....fraiero........

    3
    0

  • mititica pe 15 Iun 2013, 19:14
    ce e in poza? sau cat e halatu' domne ? cat e halatu' ...

    adica ce este pe masa de langa tine draga mihaela? ce ne mai arati ? un telefon discret invelit intr-o aparatoare, o cutie cu servetele, cumva ai nevoie de ele? si o cutiuta lunguiata cu ce anume ... ? m-a dus gandul la ceea ce cumparam pentru unul sau altul o cravata .. dar nu cred ca e cazul.. dar totusi ce este in cutia de pe masuta ? tottusi nu cred ca raspunsul merita osteneala mihaelei, ea care si-a aranjat asa frumos cadrul pentru poza asta...

    1
    2

  • ghita pe 15 Iun 2013, 10:52
    cum se numeste o femeie care a trait cu muuuulti barbati??

    Mihaela te laudai candva la TV la emisiunea lui Florin Calinescu ca ai a avut mmulti iubiti. cine au multi iubiti CU----LE ASTA AI FOST ASTA ESTI, zi merci ca ai facut un copil cu cine trebuia ca sa te tina in puf numai datorita fatului ca esti mama copilului lui.

    6
    6

  • lili pe 15 Iun 2013, 09:37
    lili

    bravo Mihaela, esti tare, multi ar vrea sa fie ca tine....dar cei care nu reusesc , sunt invidiosi.

    4
    9

  • tirbuson pe 15 Iun 2013, 07:31
    Fite

    Pt. Oli Rusu: Din pacate, Romania e plina de astfel de oameni, cu o gandire superficiala, asa cum o ai si tu, daca n-ar fi asa n-am fi asa. Nu are rost sa-ti explic, ca oricum n-ai intelege nimic. Pune mana pe carte, citeste, gandeste si, poate, peste 20 de ani, vei ajunge sa te raportezi la alte valori, ajungand sa judeci corect. Mihaela Radulescu este o nimeni, asta e clar. Intr-o societate normala, nici n-ar fi trebuit sa auzim despre ea. Asta e cert, insa tot cert este si faptul ca ea starneste multa invidie, in randul romanilor de rand, saraci si anonimi. Faptul ca s-a deplasat cu elicopterul nu spune nimic; ea doreste sa se impresioneze pe sine, in primul rand, si, povestind una si alta, sa impresioneze si romanii care asculta. Adica ea este extravaganta, e cineva, e in centrul atentiei, e adulata, ravnita etc. etc. Realitatea? Simplu: e o nimeni, asa cum am mai spus; isi imagineaza ea ca ar fi altfel decat este in realitate, dar asta se numeste bovarism. Oare cate din adevaratele vedete si personalitati ale lumii artistice mondiale s-au deplasat cu elicopterul si nu cu taxi-ul? Poate niciuna. De ce? Pentru ca acele persoane reprezinta ceva prin ele insele si nu au nevoie de carje pentru a iesi in evidenta. Delon, de pilda, este cineva chiar si daca se deplaseaza cu caruta -- tot Delon ramane --, pe cand o fufa, un impostor, in dorinta, chiar si numai demostrandu-si lui ca ar fi cineva, recurge la asemenea masuri/gesturi, cum sunt cele evocate, mai sus, de Radulescu pentru a fi, cica, si ele persoane importante. ei, discutia e lunga...

    11
    5

  • Neo pe 15 Iun 2013, 02:39
    Taratura de vedeta

    Auzi Mihaelo .... esti varza! Bati la aceeasi categorie cu Oana Zavoranu, Monica Columbeanu, Oana Lis, Gabriela Cirstea si alte "pitzi" ... inutile societatii. Cand va vad la televizor mi se face greatza! Sunteti ca si capusele, va fixati pe spatele 'cuiva' si sugeti tot; ca si un parazit care nu produce nimic si provoaca daune pe unde trece. Cand deschideti gura....vi se vede ceafa!!

    15
    6

  • Oli Rusu pe 14 Iun 2013, 23:47
    of of, măi măi

    Comentatorilor de mai sus, cred ca ati sarit peste partea asta "- nu săriți, că nu e o fitză - " Dupa ce faci parte dintr-o anumita lume si dupa ce te invarti in anumite cercuri si ai anumite bunuri personale, vezi viata complet diferit si normal. Mihaela incearca sa impartaseasca momente din viata ei, momente ce suna "wow", dar sunt ceea ce unii le numesc normale. E exact acelasi lucru ca si cand USA sau Australia ti se pare foarte departe, pana ajungi sa mergi regulat si spui "nu e chiar asa departe". Dar lucrurile astea le inteleg doar cei ce le traiesc. Din pacate, carcotasii carcotesc cat ii tine gura.. :( Mihaela, sper ca esti fericita. La urma urmei asta e esența vieții :)

    16
    7

  • Flavia pe 14 Iun 2013, 21:00
    Monaco, cursa cu elicopterul si Mihaela Radulescu

    In Monaco si pe Coasta de Azur ai nevoie de o masina ieftina pt. a te deplasa. Altfel esti tinta tuturor insilor carora le place sa traiasca pe spinarea ta. Idem daca ai acolo un apartament al tau. Cred ca Mihaela Radulescu e o pitipoanta tinuta pe palme de fostul sot. Nimic altceva. Imi pare rau, dar nu are prea multa valoare personala. Aceasta iese in evidenta in primul rind cu ce lucruri ieftine vine, ca a luat elicopterul ca sa nu stea in coada de masini. Si are ea oare de fiecare data sa plateasca 120 euro sa nu stea in coada de masini? Intrebare... De unde-i are daca nu lucreaza si sta cu fiul ei? De la sot, care-i are de pe diverse afaceri la care nu plateste suficiente taxe. Daca ar plati totul pe taxe, nu si-ar permite atita nesimtire Mihaela Radulescu. Mai bine ar dona cei 120 euro unor oameni nenorociti din Romania. Ii propun sa se duca in cimitirele romanesti, prin gari sau pe linga catedrale sau biserici, va gasi un numar enorm de oameni necajiti.

    13
    8

  • Lorena pe 14 Iun 2013, 15:01
    bravo cristina :D

    m-ai facut sa rad cristina :D ,nu o lauda si pe ea nimeni,saracuta,se lauda precum omul prost crescut undeva la coada vacii.............in Monaco se poate duce aproape oricine in ziua de azi,deci nu este o lauda,fraiera:D

    18
    8

  • cristina pe 14 Iun 2013, 14:54
    si ... frunzele din Monaco , ce mai fac ?

    hai sictir LAALALLALALLALALLALALAA CICA COMENTARIU E PREA SCURT ..

    15
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod