Mickey Rourke, distrus de alcool și de nopțile pierdute

Actorul a fost surprins sâmbătă noapte la ieşirea dintr-un club din Beverly Hills. El părea slăbit şi aproape de nerecunoscut, fiind departe de forma fizică arătată în filmul "The Wrestler".

 

Mickey Rourke s-a schimbat foarte mult de la revenirea sa spectaculoasă în lumea filmelor, cu rolul interpretat în drama "Luptătorul/The Wrestler", ce i-a adus o nominalizare la categoria "cel mai bun actor în rol principal" la cea de-a 81-a gală a premiilor Oscar.

Comparat cu Marlon Brando, graţie rolului Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish", starul a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din "9 săptămâni şi jumătate" (1986).

 

După câteva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, în 1991, să îşi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase în anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, ieşind desfigurat din această perioadă mai puţin fastă din viaţa sa, notează agenția Mediafax.

La 56 de ani, a revenit în prim-plan la Hollywood cu rolul luptătorului profesionist de wrestler Randy "The Ram" Robinson, în pelicula "The Wrestler".

Mickey Rourke şi Kim Basinger au apărut de curând împreună, după 26 de ani, în thrillerul politic "Black November", după ce au jucat amândoi în 1986 în drama cu accente erotice "9 săptămâni şi jumătate".

 


Mickey Rourke s-a aflat în România în acest an pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone" şi a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, căruia i-a dat numele Foxy, notează Mediafax.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod