Michelle Pfeiffer la 54 de ani. Cum arată acum vedeta - FOTO

Actriţa a împlinit duminică 54 de an și demonstrează că vârsta nu a afectat-o.

Actriţa a împlinit duminică 54 de an și demonstrează că vârsta nu a afectat-o.

Michelle a participat la ceremonia de decernare a premiilor "CinemaCon Final Night Talent", desfășurată în Las Vegas. Vedeta a purtat o rochie neagră, simplă, care i-a scos în evidenţă formele. Actriţa a accesorizat rochia cu un colier supradimensionat şi şi-a lăsat părul blond liber, relatează agenția Mediafax.

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii '70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino.

Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review, informează Mediafax.


Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod