Michael Pascale, câştigătorul show-ului "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor"

El a fost desemnat, luni seară, marele câştigător al emisiunii "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor" şi a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, anunţă un comunicat citat de Mediafax.
Chiar dacă s-a clasat pe locul al doilea, Maria Crap s-a declarat foarte mândră că a reuşit să ajungă atât de departe în această competiţie, care i-a dovedit încă o dată că drumul ei trebuie să continue în această direcţie. Deşi nu a câştigat premiul cel mare, Maria a fost premiată cu un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase şcoli culinare din lume, Alma, din Italia.

Întrebat ce va face cu premiul pe care l-a câştigat, Pascale a spus: "Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant şi să organizez evenimente".
De asemenea, aceşti bani îl vor ajuta să revină în ţara sa natală şi să-şi construiască un viitor aici. "Bineînţeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici, această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în România"
, a spus acesta.

Finala "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor" a fost un prilej de reîntâlnire a tuturor concurenţilor din acest sezon, fiecare ajutând cu priceperea şi dăruirea lui la realizarea unui service cât mai eficient.

Pentru ultima dată în acest sezon, concurenţii s-au bucurat unii de alţii sau, dimpotrivă, şi-au aruncat mici ironii.
În final, toată lumea a fost încântată de participarea la acest proiect, care i-a făcut pe concurenţi să fie mai siguri de ei şi de drumul pe care îl au de urmat.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod