Michael Jackson se droga, potrivit unei foste angajate

28 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson se droga, potrivit unei foste angajate

Grace Rwaramba, in varsta de 42 de ani, a declarat pentru The Times of London, citata fiind de People.com, ca Michael Jackson consuma droguri.

"Michael consuma multe pastile si, de cele mai multe ori, le amesteca, iar eu il ajutam sa isi revina. Au existat momente in care situatia era atat de groaznica incat nu ii lasam pe copii sa il vada. Intotdeauna manca foarte putin, in schimb consuma foarte multe pastile", declara Grace.


Inainte sa devina doica celor trei copii, Prince - 12 ani, Paris - 11 ani si Blanket - 7 ani, Rwaramba a lucrat pentru Jackson timp de 10 ani, mai intai ca asistenta si a fost concediata in decembrie, anul trecut.

"Cand am venit in vizita la copii, in aprilie 2009, a trebuit sa cumpar eu baloane pentru aniversarea lui Paris, pentru ca Michael era falit", a mai declarat Grace.


Potrivit fostei doici, la o zi dupa moartea lui Michael, mama lui, Katherine, a sunat-o de la locuinta artistului si a intrebat-o daca stie unde Jackson isi tine banii: "'Copiii plang si intreba de tine. Nu le vine sa creada ca tatal lor a murit. Grace, iti amintesti unde ascundea Michael banii prin casa?', m-a intrebat mama lui la telefon.

I-am spus sa caute in sacii de gunoi si pe sub covoare", a mai spus Rwaramba.


Credit foto: People.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Michael Jackson pe 17 Iun 2011, 20:26
    Hello

    I live but I hide disguised as dave but anyone say

    1
    0

  • iulia_loveyouforever pe 8 Nov 2009, 18:58
    michael jackson

    michael jackson a fost nu numai regele muzicii pop ci si un om ff bun si darnic...am vazut un articol in care scria ca mereu se ducea pe la orfelinate..si pe unde trecea in 24 de ore schimba totul...mereu va fi pt noi un om bun si regele muzicii pop...mereu te voi admira..this is it.. love forever:*:*:*....iulia_sweet200836...id-ul meu.

    1
    0

  • i love michael 4 ever pe 20 Sep 2009, 12:47
    nu este adevarat

    nu se droga astia inventeaza minciuni paola numele lui michael se scrie jackson nu cum ai scris u te iubesc MICHAEL si mereu te voi iubi

    1
    0

  • paola pe 29 Aug 2009, 00:56
    mj

    dc nu spuneatii tampenii de accestea cand era el in viata? pt ca va era frica..........iar acum ca nurit il judecati si il umiliti ca se droga aste sunt niste prosti..........el nu se gande la copiii lui nu pot sa cred asa cv si nu o sa cred el o fost un om tare,tare bun si stiiu ca acolo unde este e la fel de bun daca DUMNEZEU a vrut sal ia dintre noi poate ca asa e mai bn pt el-michael jeckson si pt noi pt ca dumnezeu ne vrea numai bn nu rau ....................TE IUBESK MOOLT MICHAEL JECKSON SI O SA TE IUBESK MEREU ..................VESNIK

    2
    0

  • roxana pe 17 Aug 2009, 17:44
    michael jackson

    uite care e parerea mea cand era in viata dc nu spuneati asemenea tampenii acum ca a murit faceti asta pt bani parerea mea ce ar fi zis mj daca ar fi in viata "va credeam prieteni mei" dumnezeu sa-l ierte ca era un om bun.Te iubesc mult michael

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod