Miss Univers a ajuns in Romania

Are 23 de ani, este din Venezuela, este frumoasa, are simtul umorului, anul trecut a fost desemnata Miss Univers si se numeste Dayana Mendoza.
Are 23 de ani, este din Venezuela, este frumoasa, are simtul umorului, anul trecut a fost desemnata Miss Univers si se numeste Dayana Mendoza. Vizita ei in Romania nu este intamplatoare. Detinatoarea titlului suprem al frumusetii va face parte din juriul care va alege reprezentanta tarii noastre la competitia celor mai frumoase femei din lume, Miss Univers 2009.

Orice femeie si-ar dori sa devina Miss Univers, insa nu toate avem calitatile necesare. In afara de frumusete, o miss are nevoie de multe alte "plusuri" ca sa-si duca rolul la bun sfarsit.
Pentru ca pana la urma este vorba despre o misiune. "Responsabilitatea numarul 1 a tinerei care castiga acest concurs de frumusete este sa lupte impotriva HIV/SIDA. De fiecare data cand are putin timp liber, cand calatoreste, trebuie sa tina seama de acest lucru. De exemplu, eu tin discursuri despre aceasta problema oriunde ma duc, explic ce trebuie si ce nu trebuie sa facem, stau de vorba cu familii, cu copii si le explic ce inseamna aceasta boala, pentru ca sa stie cum sa se fereasca", explica Dayana Mendoza.


Venita pentru prima data in Romania, Miss Univers s-a aratat foarte incantata de locurile pe care le-a vazut pana acum. Aceasta este una dintre bucuriile pe care i le-a facut castigarea acestui titlu, dupa singura declara: "Ultimul an a fost minunat. Am calatorit foarte mult, m-am distrat, am mers din avion in avion. O alta bucurie pe care mi-a facut-o castigarea acestui titlu a fost venirea in Romania. Sincer spun ca aceasta a fost una dintre tarile in care am vrut intotdeauna sa ajung si iata ca am reusit.
Mai mult decat atat imi doresc sa reusesc sa mai ajung, cel putin o data, insa atunci sa vin impreuna cu familia mea, sa ma relaxez, sa ma plimb"
, a declarat Miss Univers.

"Castigarea titlului de Miss Universe 2008 a reprezentat un moment crucial in viata mea. Am trait experiente deosebite care m-au implinit sufleteste si m-au facut sa cred in puterea de a schimba lucrurile pe care frumusetea o poate avea. In calitate de membru special al juriului le doresc mult succes romancelor. Sunt singura ca frumusetea lor incununata de inteligenta si valori morale bine definite va fi apreciata si de juriul din Bahamas",
26 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod