Michael Jackson, premiat la American Music Awards

de Nicoleta Tarantus, 23 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson, premiat la American Music Awards

Regele Pop a fost distins postum cu patru American Music Awards, iar cantareata de muzica country Taylor Swift a primit cinci trofee, inclusiv cel pentru "Artistul anului".

Printre ceilalti artisti care au primit mai multe premii la gala de duminica s-au numara Jay-Z si formatia Black Eyed Peas.

In varsta de 19 ani, Swift a fost desemnata cea mai buna artista la categoriile pop/rock si country, precum si cel mai bun artist la categoria adult-contemporary, iar albumul sau "Fearless" a fost numit cel mai bun din SUA anul acesta.

Jackson a fost desemnat cel mai bun artist la categoriile "Pop/Rock" si "Soul/R&B", iar colectia sa de hituri "Number Ones" din 2003 a castigat premiile la aceleasi doua categorii.
Discul este al doilea cel mai bine vandut album de anul acesta, din SUA.

Eminem a avut patru nominalizari, dar nu a castigat niciun premiu. Jay-Z a castigat premiul pentru cel mai bun artist si cel mai bun album, la categoriile "Rap/Hip-hop", iar Beyonce a fost desemnata cea mai buna artista la categoria "Soul/R&B".

Trupa Green Day a castigat premiul pentru cel mai bun artist alternative, iar Keith Urban a primit premiul pentru cel mai bun artist country.

Un moment mai putin norocos a fost cel al recitalului sustinut de Jennifer Lopez, in care artista a alunecat pe scena.
Cantareata a urcat pe o scena transformata in ring de box, pentru a interpreta melodia "Louboutins" de pe noul ei album "Love?", iar in timpul dansului si-a pierdut echilibrul, iar posteriorul ei a facut cunostinta cu podeaua.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MJJ FAN pe 26 Nov 2009, 00:15
    MICHAEL JACKSON

    SCREAM! EL A STRIGAT!A INCERCAT,DAR "EI" I-AU INNABUSIT TIPATUL!BECAUSE....THEY REALLY...DON'T CARE ABOUT US!A INCHIS OCHII,A OFTAT SI S-A RETRAS,CU DEMNITATE!NU A FUGIT!DISCRET,CA O USOARA BOARE DE VANT,A DISPARUT DIN REALITATE!ACUM,S-A DUS SA SE ODIHNEASCA,PUTIN!DE FAPT,L-AU REDUS LA TACERE....?!ASA CRED EI?OOOOOOOOOO,NU!NOI SANTEM AICI,ACOLO,DINCOLO......EVERYWHERE!A STRANS IN SUFLET,,DUREREA,UMILINTA,CALOMNIILE;A INCLESTAT DIN DINTI,A INCHIS OCHII,A RIDICAT MANA SI A AVERTIZAT:DESTUL!SI.......N-AM STIUT!AU VRUT SA-L MARGINALIZEZE!DAR....SANTEM NOI,FIINTE DIN INTREAGA LUME,CARE IL VOM PASTRA VIU IN AMINTIREA CELOR MULTI!FLOAREA IUBIRII PE CARE A PLANTAT-O IN JURUL LUI,A INCOLTIT!POATE E TARZIU,A FOST SECETA!DE-ABIA ACUM DUMNEZEU A TRIMIS PLOAIA!LACRIMILE NOASTRE AU PICAT PESTE EA SI A INCEPUT SA CREASCA!"EI"VOR SA DISTRUGA RASA UMANA,PAMINTUL,TOT CE DUMNEZEIESC SI MAGIC!DAR NOUA..... CHIAR NU NE PASA DE EI!NU AU MILA!COPIII LUI SUFERA!THEY DON'T CARE!REALLY!NICIODATA SA NU NE PLECAM CAPUL IN FATA CELOR CE UCID SUFLETE,TRUPURI,IDEALURI,CREATII SI TOT CE A DAT DUMNEZEU!RAIUL E IN NOI,DOAR SA-L CAUTAM CU ATENTIE;SI ACOLO,INTR-UN COLTISOR,AL PARADISULUI E PETER PAN ,MAN IN THE MIRROR SI ESENTA CREATIEI-NOI!ACUM AM AUZIT STRIGATUL TAU MIKE!SI ECOUL!A FOST ATAT DE PUTERNIC LE-AI DARAMAT ZIDURILE EXISTENTEI LOR NEGRE SI URATE! LE E TEAMA,PENTRU CA NE INMULTIM DIN SEMINTELE PE CARE LE-AI PLANTAT IN PAMANTUL FAGADUINTEI!DACA AI NEVOIE DE AJUTOR.....STRIGA-NE!YOU ARE NOT ALONE!WE ARE HERE WITH YOU!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod