Membrii trupei Iron Maiden nu se despart

17 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Membrii trupei Iron Maiden nu se despart

Membrii trupei de heavy metal Iron Maiden au renuntat la planurile de despartire - conform unor afirmatii anterioare, acestia ar fi trebuit sa renunte la activitatea muzicala dupa finalizarea noului album. Site-ul MetalHammer.co.uk anunta insa ca legendarii rockeri intentioneaza sa mearga mai departe in aceeasi formula.

Anul trecut, basistul Steve Harris a lasat de inteles faptul ca trupa este aproape de finalul carierei si ca membrii Maiden vor renunta la acest proiect odata cu lansarea noului material discografic.
Harris a declarat: "Am spus intotdeauna ca vom face doar 15 albume; am ajuns in acest punct. Va exista un final, la un moment dat.".

Cu toate acestea, chitaristul Adrian Smith a dezvaluit faptul ca membrii trupei au decis acum, la celebrarea a 35 de ani de activitate, sa continue seria de concerte.

Smith a declarat pentru site-ul MetalHammer.co.uk: "Vom merge mai departe. Un lucru extraordinar este faptul ca, in mod cert, exista un public urias care abia asteapta sa auda ce facem acum; iar in lumea reala, aceasta nu este o situatie obisnuita, astfel incat trebuie sa o apreciezi.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod