Cum sa te distrezi miercurea asta?

Poti incepe cu un spectacol oferit de cei de la Luna Amara.
Poti incepe cu un spectacol oferit de cei de la Luna Amara. Muzica rock, relaxanta pentru cei care apreciaza genul. Daca faci parte din aceasta categorie de oameni ar fi bine sa dai o raita prin ArCub, miercuri, incepand cu ora 21.00. In deschiderea celor de la Luna Amara canta cei de la Tep Zepi. Intrarea costa 15 lei.

"Nenea Iancu povesteste" pentru micutul tau

Copilul tau da semne de plictiseala? Afara nu poti sa-l scoti pentru ca este frig? Nici-o problema, alege sa-l duci la o piesa de teatru. Adaptare de Ion Lucian, dupa mai multe opere scrise de I.
L. Caragiale, "Nenea Iancu povesteste" o sa fie o experienta foarte importanta pentru copilas.

Echipa:

Regia: Victor Radovici    
Cu: Ciprian Cojenel, Victor Radovici, Silvana Ionescu, Annemary Ziegler, Robert Robert Emanuel, Mihaela Coveseanu, Marian Radulescu, Cosmina Dobrota, Bogdan Nita, Liliana Tofan, Anne Marie Zaharia

Piesa se joaca la Palatul National al Copiilor, miercuri 18 martie, de la ora 10.00. Vei gasi bilete la doua categorii de pret: 6.825 lei intreg si 5.75 lei pentru grupurile organizate.

Afla totul despre "Haotica Ana"

Ana este un spirit liber care-si exprima pasiunea pentru viata prin pictura.
Justine, o bogata protectoare a artelor, o invita sa-si completeze studiile la Madrid, in grupul ei de artisti. Pentru Ana, acesta va fi inceputul unei calatorii care o va face sa descopere continente noi, vieti trecute si mituri indepartate. Ana va incerca sa rupa lantul de violenta ancestrala ce se iveste in usile pe care le picteaza, iar la final va trebui sa aleaga: va deveni un monstru sau o printesa?

Haotica Ana este o calatoria a Anei pe parcursul a patru ani din viata ei, de la 18 la 22 de ani. O numaratoare inversa, 10, 9, 8, 7...
pana la 0, ca in hipnoza, o numaratoare de-a lungul careia Ana isi va da seama ca nu traieste singura, ca existenta ei pare continuarea altor vieti ale altor tinere, care au murit tragic, dar continua sa traiasca in subconstientul ei. Acesta este haosul Anei.

Filmul este dedicat Anei Medem, sora regizorului, moarta intr-un tragic accident auto, chiar in timpul filmarilor. Picturile prezentate in film sunt realizate de Ana si Julio Medem.

Echipa:


Regia: Julio Medem
Cu: Manuela Velles, Charlotte Rampling, Bebe, Nicolas Cazalée, Raul Pena
    
Poti urmari aceasta pelicula, miercuri 18 martie, la cinema Europa, la orele 13.00, 15.00, 17.00 si 19.00

"Zis si facut!", la Cafe DeKo

Daca ajungi aici, miercuri 18 martie de la ora 21.00, vei avea parte de un show de improvizatie cu Trupa DeKo, Suzi si Micutu.
17 Martie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod