Megan Fox a născut un băieţel

Actriţa, căsătorită cu Brian Austin Green, a dat naştere, joi, unui băieţel, acesta fiind al doilea copil pe care îl are cu starul serialului de succes "Beverly Hills 90210".

Megan Fox şi soţul ei mai au un băieţel, Noah, în vârstă de doi ani, iar Brian Austin Green mai are un fiu, Kassius, în vârstă de 11 ani, cu fosta lui colegă din distribuţia serialului "Beverly Hills, 90210" Vanessa Marcil, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Primul copil al cuplului s-a născut pe 27 septembrie 2012.

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Megan Fox, în vârstă de 27 de ani, a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria "Transformers".

Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon, afirmând că "este un adevărat coşmar să lucrezi cu el", notează Mediafax.



Brian Austin Green, în vârstă de 40 de ani, a preferat să apară într-o serie de producţii independente şi de televiziune după încheierea popularului serial "Beverly Hills, 90210", în anul 2000.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod