Octavian Strunilă, Adina Galupa şi Doiniţa Oancea au părăsit trustul Media Pro pentru Kanal D

Din 5 martie, la Kanal D începe comedia! Serialul „Fetele lu’ dom’ Profesor“ va deveni porţia de râs pentru întreaga familie, în fiecare miercuri seară, de la ora 21.15. Serialul produs de Kanal D şi filmat în studiourile de la Buftea va aduce în faţa telespectatorilor un scenariu alert, tipologii pline de haz şi actori foarte talentaţi.

Forţat de împrejurări, Tinel (Cătălin Căţoiu), profesor de filozofie disponibilizat, îşi transformă casa în salon de masaj erotic. De aici încep încurcăturile pline de umor şi senzualitate. Instalatorul neîndemanatic (Octavian Strunilă), “horoscopista” Mella (Doiniţa Oancea), femeia în casă (Mariana Liurcă), o basarabeancă dintr-o bucată, acestea sunt doar câteva dintre personajele care îşi intersectează existenţele în casa profesorului.

„Grila de primăvară Kanal D înseamnă schimbare, diversitate şi  multă distracţie.

Un serial de comedie cu un scenariu inspirat, cu actori foarte buni şi cu mult umor pentru publicul din România este o adevărată provocare la care noi răspundem! În primăvara aceasta, 'Fetele lu’ dom’ Profesor' sunt numai la Kanal D. Recomand serialul tuturor celor care vor sa râdă mult şi bine. Îl recomand pentru că sunt convinsă că după primul episod nu vă veţi mai dezlipi din faţa televizorului“, a declarat Clara Bomboe, director de programe la Kanal D.

14 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod