Meg Ryan, de nerecunoscut

Actriţa americană a participat la o acţiune caritabilă în New York, dar fanii ei cu greu au putut să accepte imaginea sa.
Actriţa americană a participat la o acţiune caritabilă în New York, dar fanii ei cu greu au putut să accepte imaginea sa.

Obosită, cu doar puţin machiaj, şi foarte slabă, Meg Ryan a fost departe de starul de Hollywood al anilor '90, care se reamarca în filme precum "Nopți albe în Seattle" sau "You've Got a Mail" și era supranumită "logdnica Americii".

Până şi ţinuta aleasă de Meg Ryan a fost una în contrast cu vestimentaţia obişnuită a ei. O rochie neagră, simplă, fără mâneci, şi fără prea multe bijuterii.

Divorţată, Meg Ryan, în vârstă de 50 de ani, are în prezent o relaţie cu compozitorul John Mellencamp, relatează agenția Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Aprilie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 22 Apr 2012, 20:38
    Oooo saraca

    Oare cine a sfatuit-o sa se imbrace asa?

    0
    0

  • laura pe 22 Apr 2012, 09:45
    ooohhhhh....

    ....;-))))))))))) ..ce-mi vine sa rid......pai daca"fanii" ei se asteptau ca femeia asta sa fie asa cum era ea prin 1990 acum cind sintem in 2012 atunci tare prosti mai sint doamne...prosti fani mai are ( si nu e vina ei ).....Meg are voie sa imbatrineasca ca orice om si fara acordul fanilor.....trimiteti domle fanii astia acasa ..get a life !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod