Matt Damon vine la Bucureşti

Actorul american vine în România pentru a juca "un rol mic" în "The Zero Theorem", filmul pe care regizorul Terry Gilliam va începe să îl producă la Studiourile MediaPro de la sfârşitul lui octombrie, informează presa americană.

Matt Damon a declarat într-un interviu pentru site-ul vulture.com, citat de agenţia Mediafax, că va avea un mic rol în proiectul lui Gilliam, un artist pentru care ar face orice.

"Cineva i-a dat (lui Terry Gilliam, n.r.), în sfârşit, banii să facă filmul ăsta, slavă Domnului. Este un film cu Christoph Waltz şi Tilda Swinton. Aş face orice pentru Terry. Au trecut zece ani de când am lucrat cu el", a adăugat actorul, care şi-a amintit cum a negociat cu regizorul modul în care arată personajul său.

"I-am scris lui Terry un e-mail uriaş, pentru că am avut o conversaţie lungă despre cum va arăta personajul, deoarece povestea are loc în viitor şi el avea o idee despre look-ul acestuia, dar apoi eu a trebuit să...

(moment în care actorul a arătat că s-a ras pe cap, n.r.) şi i-am zis lui Terry :«Acum ce facem?»". Terry Gilliam a ajuns, însă, la concluzia că schimbarea de look a lui Damon poate fi chiar un atu pentru personaj.

Damon şi-a amintit şi de reacţia regizorului: "«Am putea profita de faptul că te-ai ras pe cap. De ce să nu-ţi schimbăm freza?» (a spus Gilliam) şi mi-a trimis o poză cu mine cu părul alb, cu ţepi. «Am putea să profităm de faptul că eşti chel şi să te arătăm într-o manieră în care nu ai mai fost văzut»".

Matt Damon a câştigat premiul Oscar în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting".
Seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes.

El a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. Matt Damon apare şi pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood, dar şi în "Fraţii Grimm", de Terry Gilliam, lansat în 2005.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod