MasterChef începe pe 20 martie

Cooking show-ul va fi prezentat de Răzvan Fodor, iar marele premiu pus în joc este în valoare de 50.000 de euro.

"MasterChef", cel mai aşteptat cooking show al momentului, va fi difuzat din 20 martie, de la ora 20.30, la Pro TV, informează agenția Mediafax.

Răzvan Fodor, gazda show-ului, prinde şi el gustul competiţiei şi îşi va face intrarea în platoul în care se vor întrece cei mai curajosi şi talentaţi bucătari amatori, care prin priceperea lor visează să ajungă cât mai departe în concurs şi astfel să devină primul "MasterChef" al României şi să câştige marele premiu de 50.000 de euro.

Ei vor trebui să convingă un juriu format din trei maeştri bucătari de elită, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, dar şi o serie de probe care mai de care mai solicitante.

După preselecţiile organizate în Bucureşti, 150 de participanţi care s-au prezentat cu un preparat gătit de ei au fost aleşi să intre în faza următoare. Astfel, aceştia sunt cei care primesc şansa de a intra în platoul show-ului de la Pro TV şi de a găti un fel de mâncare pe care să îl prezinte în faţa celor trei juraţi, care vor gusta şi comenta rezultatele lor gastronomice.

Dintre aceştia însă, numai 50 vor primi şorţul alb "MasterChef" din partea juriului, ca semn al acceptării în etapa următoare a competiţiei.

De aici, dintre cei 50 de concurenţi posesori de şorţuri MasterChef, 21 vor intra în bucătăria "MasterChef" şi implicit în cursa pentru câştigarea marelui premiu de 50.000 de euro.

De la o ediţie la alta, cei 21 de concurenţi vor fi supuşi unor probe dificile în ceea ce priveşte inventivitatea lor, talentul de a improviza în bucătărie, de a lucra contra cronometru, de a-şi pune în practică creativitatea și de a se descurca în diverse probe desfăşurate uneori şi în afara bucătăriei "MasterChef", relatează Mediafax.

Treptat, unul câte unul vor fi eliminaţi, astfel că în marea finală numai unul va fi marele învingător al show-ului şi primul "MasterChef" al României.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod