Marilyn Manson, bătut într-un restaurant

Rockerul american a fost agresat weekendul trecut, în timp ce lua cina într-un restaurant din provincia canadiană Alberta, informează site-ul non-stop-people.com.

Marilyn Manson a fost lovit în zona feţei în timp ce lua cina în restaurantul Denny's Dinner din oraşul canadian Alberta. Motivul nu este deocamdată foarte clar, întrucât două versiuni ale faptelor au fost prezentate în presa nord-americană, iar poliţia locală va trebui să facă diferenţa între adevăr şi minciună, cu atât mai mult cu cât rockerul a anunţat că va depune o plângere oficială.

Potrivit site-ului TMZ.com, citat de Mediafax, acea lovitură în zona feţei ar fi fost cauzată de o insultă proferată de de Marilyn Manson la adresa unei femei tinere.

Aceasta i-ar fi cerut cântăreţului să îi permită să se fotografieze alături de el, însă el ar fi refuzat şi ar fi insultat-o.
Iubitul tinerei ar fi sărit imediat la bătaie şi l-ar fi lovit violent pe rocker în zona feţei.

Rockerul a dezminţit această versiune, spunân că agresiunea căreia i-a căzut victimă s-a produs fără un motiv aparent.
După spusele sale, Marilyn Manson ar fi acceptat să se fotografieze alături de două femei tinere care i-ar fi cerut acest lucru, iar apoi un bărbat necunoscut a venit imediat lângă ei şi l-ar fi lovit fără niciun motiv.
Agresorul ar fi încercat apoi să îl intimideze pe cântăreţ, ameninţându-l că îl va "arunca în aer" la următorul concert. În urma agresiunii, rockerul a anunţat că va depune o plângere oficială la poliţie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alf pe 13 Mai 2015, 16:48
    fara machiaj

    daca vreti sa vedeti cum arata MM fara machiaj: https://c2.staticflickr.com/6/5316/5870683903_31492e2c06_b.jpg Cu o fata nemachiata nu l-a bagat nimeni in seama, succesul a venit doar dupa ce a inceput sa faca circ. Are talent, dar fara circ nu se ajunge la succes in ziua de azi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod