Jorge, admirat din public de Anda Adam si sotia lui, Ramona, in timp ce juca in Romeo si Julieta

Jorge a avut aseara parte de o mare surpriza in timp ce juca in musicalul „Romeo si Julieta” de la Teatrul de Opereta Ion Dacian.
In public s-au aflat doua femei foarte dragi lui care au urmarit cu sufletul la gura prestatia lui de pe scena. A fost vorba de sotia sa, Ramona, si de Anda Adam, buna lui prietena, alaturi de care a participat lunile trecute si la editia Gold a show-ului „Te cunosc de Undeva” de la Antena 1.

Ramona si Anda au vizionat spectacolul din primul rand, aplaudand frenetic la final prestatia artistului, precum si a intregii distributii.

Anda Adam, de altfel, a declarat in mai multe randuri ca il considera pe Jorge unul din cei mai talentati artisti din Romania si ca este fan al musicalurilor, mergand in trecut la mai multe reprezentatii de acest tip in Londra si New York.

La cinci ani de cand a debutat ca actor in rolul principal in musicalul “Romeo si Julieta”, alaturi de Simona Nae, Jorge a revenit anul acesta pe scena Teatrului de Opereta Ion Dacian in rolul lui Romeo.
Despre prestatia lui, artistul a fost laudat de criticii de arta. La acea vreme, acestia il descriau pe Jorge ca fiind o “revelatie”.

“Jorge are o voce profunda, cu un ambitus cutremurator, epatand prin naturalete si jovialitate, sau prin tragism, atunci cand isi canta singuratatea si presentimentul mortii”, notau acestia.

Musicalul „Romeo si Julieta” are la baza opera scrisa de William Shakespeare, a carei actiune este insa adaptata prezentului si pusa in scena pe ritmuri de pop-rock, cu versuri accesibile tinerilor de azi si descrisa de regizorul sau, Gerard Presgurvic, drept “cea mai romantica si tragica piesa din istoria literaturii”.

In 2009 rolul Julietei a fost interpretat de Simona Nae, iar, pentru reprezentatiile din 2015, este jucat de Diana Nitu (14 februarie) si Cristina Bleadura (15 februarie).

In distributia musicalului mai fac parte si actorii Adrian Nour (Benvolio), Filip Ristovschi (Mercutio), Ernest Fazekas (Tybalt), Orest Paslariu (Capulet), Florin Budnaru (Paris), Daniel Iordachioaie (Print).

Spectacolele au loc la Sala Opereta a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian (Bd.
Octavian Goga, nr.1).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod