Marilyn Manson, bătut într-un restaurant

Cântăreţul nu este la primul incident violent


"Seria neagră" pare să continue pentru rockerul american şi în 2015. Anul trecut, Marilyn Manson a avut parte de o primire foarte rece în Rusia, unde a fost agresat verbal şi udat copios cu "apă sfinţită" de un grup de activişti ortodocşi ruşi. În 2012, rockerul a avut nevoie de 24 de puncte de sutură după o altercaţie violentă cu un fan.

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină, notează Mediafax.

Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People".

În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest. Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Cel mai recent album al său, intitulat "The Pale Emperor", a fost lansat pe 15 ianuarie.


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alf pe 13 Mai 2015, 16:48
    fara machiaj

    daca vreti sa vedeti cum arata MM fara machiaj: https://c2.staticflickr.com/6/5316/5870683903_31492e2c06_b.jpg Cu o fata nemachiata nu l-a bagat nimeni in seama, succesul a venit doar dupa ce a inceput sa faca circ. Are talent, dar fara circ nu se ajunge la succes in ziua de azi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod