Mandinga se întoarce în Azerbaidjan

Trupa Mandinga se va întoarce în Azerbaidjan, unde în luna mai grupul a participat la concursul Eurovision, pentru a susţine două concerte, marţi şi miercuri, în oraşul Baku.
Trupa Mandinga se va întoarce în Azerbaidjan, unde în luna mai grupul a participat la concursul Eurovision, pentru a susţine două concerte, marţi şi miercuri, în oraşul Baku.

Mandinga va susţine în următoarele două zile concerte care includ piesele de pe noul album al trupei, "Club de Mandinga".

Marţi seară, Mandinga va cânta în cadrul unui eveniment diplomatic privat, iar miercuri, energia celor şapte membri Mandinga se va dezlănţui pe o scenă din New Park, în centrul capitalei azere, relatează agenția Mediafax.

Alături de Mandinga, la concertul de miercuri vor urca pe scenă legendele locale care au luat parte în ultimii ani la Eurovision, Sabina Babayeva, Safura şi Nigar Jamal (Nikki). Mandinga este singura trupă din afara Azerbaidjanului invitată să cânte la acest eveniment la care sunt aşteptaţi să ia parte peste 20.000 de spectatori.

Acesta nu va fi primul concert de acest fel pe care Mandinga îl susţine în Baku. Înaintea semifinalei Eurovision, Mandinga a mai cântat într-un alt parc din oraş, reuşind şi atunci să adune un număr impresionant de persoane.

"Abia aşteptăm să revenim în Baku pentru a ne întâlni cu fanii noştri de aici. Am primit, după Eurovision, mii de mesaje de la ei pe pagina de Facebook Mandinga şi prin e-mail, iar acum mă bucur că ne putem ţine de promisiune şi le putem oferi miercuri un concert gratuit, în parc, pe o scenă impresionantă, pe care nu o să-l uite uşor", spune Elena, solista Mandinga.

În Azerbaidjan, Mandinga a cucerit rapid mulţi fani, iar piesa "Zaleilah" este difuzată la posturile de radio şi în cluburile din această ţară. Hitul, extras de pe noul album "Club de Mandinga", a reprezentat România la concursul Eurovision 2012, desfăşurat în luna mai în Baku.

În finala de la Baku, câştigată de Suedia, România s-a clasat pe locul 12.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod