Cum să-ţi alegi costumul de baie ca să-ţi ascunzi imperfecțiunile

Dacă vrei să arăţi cât mai bine în costumul de baie, pentru o ieşire la ştrand, pentru o zi la plajă sau chiar pentru o petrecere la piscină, modelul şi culorile costumului de baie devin foarte importante.

Chiar şi când nu ai un corp de manechin, îţi poţi pune în valoare atuurile pentru a crea o apariţie sexi, dacă ştii cum să-ţi alegi costumul de baie potrivit ca să-ţi ascunzi imperfecţiunile.

Înainte să alegi modelul perfect pentru tine, ţine cont de importanţa culorilor. Cele puternice sau modelele încărcate accentuează zonele cu care te mândreşti, în timp ce culorile mai închise pot ascunde zonele pe care speri să le estompezi.

Creează un contrast cât mai puternic între culoarea pielii tale şi costumul de baie pentru un efect reuşit. Dacă ai pielea deschisă la culoare, alege negru sau tonuri bogate de purpuriu, grena sau bleumarin. Dacă te-ai bronzat deja, nuanţele cele mai potrivite sunt cele deschise.



Potrivit pentru cele mai multe femei este costumul de baie simplu, cu barete ajustabile la slip şi cu sutien fără bretele. Acest tip de costum de baie accentuează gâtul şi te pune în valoare fără să atragă atenţia în mod deosebit asupra unei singure zone a corpului tău.



Pentru femeile foarte slabe, cu o siluetă androgină, fără forme accentuate, cea mai bună alegere poate fi un costum de baie dintr-o singură piesă decupată, care accentuează sânii şi coapsele.



Atunci când talia nu este bine definită, costumul de baie care îţi ascunde cel mai bine imperfecţiunile este cel dintr-o singură piesă, cu detalii la nivelul bustului şi al coapselor. Acestea îţi vor accentua silueta într-un mod discret.



Femeile mignone şi slabe pot alege cu succes un costum de baie cu volane prezente şi la nivelul bustului şi al coapselor, detaliu elegant ce amplifică volumul sânilor şi formele feminine.



Când sânii mici sunt zona problematică, cea mai bună alegere este costumul de baie dintr-o singură piesă. Cel mai potrivit costum de baie pentru tine nu este foarte strâmt în zona bustului şi include bretele în jurul gâtului, care amplifică şi mai mult volumul în zona pieptului.

Atunci când şi se spune că eşti doar "piele şi os", pubisul este osul care iese cel mai mult în evidenţă alături de stern şi claviculă. Ascunde coapsele osoase cu un bikini cu talie înaltă.



Siluetele atletice sunt cele mai potrivite pentru costumul de baie clasic, cu sutien cu două bretele şi bikini decupat îndrăzneţ. Designul simplu şi sportiv oferă eleganţă şi senzualitate.



Când bustul foarte generos devine un dezavantaj, cea mai bună soluţie pentru a-l estompa este costumul de baie dintr-o singură piesă, cu un decolteu adânc. Atrage atenţia asupra coapselor şi nu vei mai simţi sânii prea mari ca o imperfecţiune.

Nu uita că o mare din impresia pe care o creezi celor din jur ţine de încrederea în sine şi modul în care te simţi în pielea ta. Dacă ţi se pare că un alt model de costum de baie te pune în valoare mai bine decât cele recomandate mai sus, alege-l cu încredere şi simte-te bine alături de cei dragi la plajă sau la piscină. (foto: iStockphoto)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod