Mama lui Kim Kardashian, poză cu scandal - FOTO

Kris Jenner a decis să le arate fanilor cum arată ea, la 56 de ani, în costumul Wonder Woman, dar se pare că a făcut mai mult decât atât.

Se apropie Holloween-ul şi toate vedetele îşi caută costumele. În urmă cu patru ani, Kim Kardashian a ales costumul de Wonder Woman. Se pare că mamei vedetei de reality-show i-a plăcut atât de mult, încat a decis să-l poarte şi ea anul acesta, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia MEdiafax,

Kris a postat o poză pe Twitter în care arată mai mult decât se cuvine.

Reacţiile fanilor de pe Twitter nu au întarziat să apară, însă mama vedetei de reality-show nu a părut să dea importanţă incidentului.

"Doamne, ce atâta agitaţie? Se vede doar puţin sfârcul, este un accident nevinovat. Se poate întâmpla oricui", a scris Kris Jenner.



Kris Jenner a devenit cunoscută publicului după ce a apărut în reality show-ul “Keep Up with The Kardashians”. Ea a fost căsătorită de două ori; în urma căsătoriei cu avocatul Robert Kardashian a avut patru copii: pe Kourtney, Kim, Khloe şi Robert George Junior, notează Mediafax.
În 1991 s-a măritat cu Bruce Jenner, cu care a avut încă două fete: Kendall Nicole şi Kylie Kristen.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod